A Tankcsapdával érkezik a Budapest Open Road Days fesztivál a Műegyetem rakpartra

A Budapest Open Road Days fesztiválon adja első budapesti nagykoncertjét idén a 35 éves Tankcsapda.

A motorozás rajongóit összefogó közösség, az Open Road Riders Community által szervezett márkafüggetlen motoros, családi és zenei fesztiválon összesen 13 programhelyszínnel és 4 zenei színpaddal várják a fesztiválozókat – közölték a szervezők a program- és helyszínbejelentő sajtótájékoztatón Budapesten.

A Budapest Open Road Days 2024 fő fellépője az idén 35 éves jubileumát ünneplő Tankcsapda. Szintén a nagyszínpadon lép fel a Godfater. A közönség Egri Péter és a Mystery Gang koncertjén is bulizhat a Budapest Open Road Days 2024-en. Fellép Takács-Koltay Vilmos (Vilkó), valamint Little G Weevil és K.C. Brown is.

A Budapest Open Road Days 2024 felvezető eseményeként szervezik meg az Open Road Tourt, amelyen idén Győrtől Békéscsabáig motorozhatnak közösen a túra résztvevői. A rendezvény egy közös balatoni motoros túrával indul, amit egy nagyszabású budapesti motoros felvonulás követ.

A fesztivál kiemelt programhelyszíne a Motor Stage sátor, ahol minden jelentős magyarországi motormárka megjelenik: a BMW Motorrad, a Harley-Davidson, a Yamaha, a Suzuki és a Piaggio csoport.