Anna Grand Hotel**** – Kulináris élmények és wellness éden a Balaton partján

Az Anna Grand Hotel****, amely 1786 óta emelkedik a Balaton partján, nem csupán egy luxusszálloda; ez egy történelmi ikon és kulturális szentély, ahol a múlt és a modern luxus egyesül. Ez a kivételes konferencia- és wellness hotel a világhírű Anna-bálok színtere, hírességeink kedvelt menedéke.

Az Anna Grand Hotel**** fő épülete 1786 óta vendégül látja azokat, akik különleges élményekre vágynak. Az épület 19. századi eleganciája és műemléki szépsége lenyűgöző, ráadásul nemrég az Anna-bálok helyszíne teljesen megújult. Az étterem pedig kulináris utazásra hívja vendégeit, ahol a magyar konyha klasszikusai modern köntösben tündökölnek.

Az Anna Grand étterme nem csupán étkezési hely, hanem egy olyan hely, ahol a vendég a főszereplő. A tradicionális ételeket az hotel egyedi stílusában tálalják, így minden vacsora különleges élménnyé válik.
Az Anna Café a 19. század derekán épült a budapesti Pilvax mintájára, és ma is ugyanazt a patinás hangulatot árasztja. A háromféle signature desszert, köztük Jókai Mór és Laborfalvi Róza kedvencei, igazi kulináris élményt kínálnak.

A Anna Grand Hotel**** Spa részlege a tudomány és hagyomány ötvözetét nyújtja, ahol olyan kezeléseket kínálnak, melyek a növények, a távol-keleti filozófia és a bor jótékony hatásaira épülnek. A Spa és Szépség terapeutáik szakértő érintése, valamint a tudományos bőrápolás kombinációja egyedülálló megújulást nyújt. A Kianty Vino luxus termékcsalád szőlőre épülő masszázsokkal és kúrákkal teszi felejthetetlenné a wellness élményt. Az antioxidánsokban gazdag szőlő, az Aura Balance, és a SpaRitual termékek a természetes szépség és egészség megőrzésére fókuszálnak. Az Anna Grand Beauty a tudomány alapú kozmetika és a természetes hatóanyagok tökéletes szimbiózisát kínálja. A 100% Vegan Aura Balance és a SpaRitual kéz és lábápolási készítmények az esztétikai kezelések új dimenzióját hozzák el.

Az Anna Grand Hotel**** elkötelezett a vendégek teljes kikapcsolódása mellett, ezért minden előzetes foglalás esetén spa csomagjaik és spa menüik árából 10% előfoglalási kedvezményt biztosítanak.

Legyen részese a luxusnak és a pihenésnek a Balaton partján, az Anna Grand Hotelben, ahol a múlt és a modern luxus találkozik, és ahol a vendégek a főszereplők.

One thought on “Anna Grand Hotel**** – Kulináris élmények és wellness éden a Balaton partján

Comments are closed.