Auguszta Hotel és Diákszálló


Üdvözöljük az Auguszta Hotel és Diákszállóban, ahol a kényelem, a barátságos légkör és a megfizethető árak találkoznak! Ez a kellemes szállás lehetőséget kínál a debreceni tartózkodásához, legyen az üzleti út vagy pihenés.

Az Auguszta Hotel és Diákszálló egyszerű, de otthonos stílusa azonnal megnyerő lesz. A tiszta és kényelmes szobák minden alapvető szolgáltatást biztosítanak a pihenéshez. Az itt dolgozó barátságos személyzet mindent megtesz azért, hogy tartózkodása kellemes legyen, és minden igényét kielégítsék.

Az Auguszta Hotel és Diákszálló kiemelkedő előnye az ár-érték arány. Itt megtalálhatja a megfizethető szálláslehetőséget, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a kényelem és a minőség terén. Az ide érkező vendégek a választékban gazdag reggelit élvezhetik, amely a napjukat energiával tölti fel.

Az elhelyezkedés szempontjából az Auguszta Hotel és Diákszálló kiváló választás. Közel található a városközponthoz és a főbb látnivalókhoz, így könnyedén felfedezheti Debrecen kulturális és történelmi értékeit. A tömegközlekedési lehetőségek könnyű elérhetőséget biztosítanak a város bármely pontjára való utazáshoz.