Az LG új OLED tévéi: Mesterséges intelligencia varázslata a képminőségért

Az LG az idei CES-en leplezi le legújabb OLED tévéit, melyeket az új Alpha 11 processzorral hoztak létre, így mesterséges intelligenciával fűszerezve a kép- és hangélményt. Az LG SIGNATURE OLED M4 és az OLED G4 tévék egyedülálló képességeikkel ígérkeznek a nézők elvarázsolására.

Az Alpha 11 Processzor: A gyártó legújabb tévéi az Alpha 11 processzorral büszkélkedhetnek, amely a kép- és hangminőséget is optimalizálja. A processzor 70 százalékkal erősebb grafikus teljesítményt nyújt és 30 százalékkal gyorsabb feldolgozási sebességet kínál, így élesebb, részletgazdagabb képeket és pontosabb színeket eredményez.

Dynamic Tone Mapping Pro: A Dynamic Tone Mapping Pro technológiának köszönhetően a tévék képei élesebbek lesznek, és a fényerősségen, kontraszton való finomhangolásoknak köszönhetően a filmek látványa még lenyűgözőbb lesz. Az OLED M4 különlegessége, hogy 4K-s felbontásban és 144 Hz-es képfrissítési aránnyal vezeték nélkül is képes kép- és hangátvitelre.

Gaming Élmény: A 65-től egészen 97 hüvelykes képátlóig terjedő modellek kiválóan alkalmasak játékra, és támogatják a beépített Nvidia G-SYNC és AMD FreeSync technológiákat, így a játékosok sima és magával ragadó játékélményt élvezhetnek.

Szoftveres Újítások: A webOS legújabb verziója tíz felhasználói profilt tesz lehetővé, amelyek között könnyedén váltogathatunk. Az LG továbbfejlesztette a webOS Re:New alkalmazást, amely öt évig frissítést biztosít a rendszerhez, így a tévéink mindig a legaktuálisabb szoftverrel rendelkeznek.

CES 2024 Élő Közvetítés: Az LG bemutatóját élőben követhetik az érdeklődők a YouTube-on január 9. és 12. között. A CES-en a látogatók személyesen is megtekinthetik a legújabb LG OLED tévéket, amelyek egyesítik a kifinomult design-t és a technológiai előnyöket.

One thought on “Az LG új OLED tévéi: Mesterséges intelligencia varázslata a képminőségért

Comments are closed.