Az őszi romantika: Montem Vendégház

A Montrem Vendégház egy családi hangulatú, mégis romantikával átitatott szálláshely Mátraszentistvánon található. Ez a hely nem csupán természetközeli, hanem a természet iránti szeretetét környezettudatos működésében és berendezésében is megmutatja.

A Montrem Vendégház a fenntarthatóság jegyében működik. A mellékhelyiségekben esővízzel öblítik, a csapok víztakarékosak, és a meleg vizet napkollektorokkal állítják elő. Ha számodra is fontos a fenntarthatóság és a természetbarát megoldások, ezt a szállást imádni fogod. Itt nincsenek ikeás bútorok; minden berendezés egyedi és természetes anyagokból készült, gyakran a szállás tulajdonosai által tervezett és készített.

A vendégház mindössze két szobával rendelkezik, és személyre szabott reggelit és vacsorát kínál előre egyeztetett időpontokban. Magyarország legmagasabban fekvő településén, a Felső-Mátra természetvédelmi területén található. Itt igazi hegyi hangulat vár mindenkit, aki teljes kikapcsolódásra vágyik.

A Vendégház:
A Montrem Vendégház a mátraszentisváni sípályával szemben található és 7 felsőkategóriás szobával rendelkezik. A szobaár tartalmazza a reggelit, míg a vacsorát külön díj ellenében rendelheted meg.

Szobák:
A vendégház szobáinak tervezésekor elsődleges szempont volt a praktikum, a kényelem és a stílus.

Stílusos belső:
A Montrem Vendégház arra ösztönöz, hogy pihenj és elmenekülj az olyan helyre, ahol csend és nyugalom uralkodik, ahol a környezet és a stílus tökéletes harmóniában van egymással.

Infra- és Finn szauna:
A szaunázás hosszú múltra tekint vissza, és rendszeres használata segít az egészség megőrzésében, valamint jótékony hatással van a testre és lélekre egyaránt.

Kültéri dézsa:
A melegvizes dézsa használata télen is különleges élményt nyújt, miközben a páratlan panoráma gyönyörködtet.

Kulináris élmények:
Az ételek között megtalálhatók a hagyományos tájjellegű ételek, valamint egyéb különlegességek, amelyeket családias és meghitt környezetben élvezhetsz.

A Montrem Vendégház kiváló hely a romantikus pihenéshez és a természet közelségének élvezetéhez a Mátrában.