Új dátumot kapott a Foreign Beggars visszatérő bulija

A legendás brit hip-hop csapat jövő tavaszra halasztotta az idén őszre hirdetett, huszadik évfordulóját ünnepló turnét. A Foreign Beggars felejthetetlennek ígérkező audiovizuális showja soha nem látott felvételekkel és zenékkel így végül április 18-án érkezik meg Budapestre, az A38 Hajóra, hogy a tavasz első sugaraival rázzák fel a hazai közönséget.


A Foreign Beggars tagjai idén úgy döntöttek, hogy újra összeállnak, hogy egy exkluzív turnéval ünnepelhessék meg a csapat alakulásának huszadik évfordulóját. A turnén megemlékeznek elhunyt zenésztársuk, Ebow Graham, azaz Metropolis életéről is. Az újraegyesülés másik fontos eleme pedig az ikonikus, Asylum Speakers című deübáló lemezük megünneplése, amelyet a DJ Mag minden idők legnagyobb és legalulértékeltebb brit hip-hop albumának nevezett. Ez volt az a lemez, amely a brit hip- hop nemzetközi úttörőjévé tette a zenekart.

A Foreign Beggars kitörölhetetlen nyomot hagyott a zeneiparban, túlszárnyalva a műfajokat, hogy felvillanyozó előadásukkal nyűgözzék le közönségüket. A hip-hop, a grime és a dubstep egyedülálló keveréke nemzetközi elismerést vívott ki magának, megnyitva az utat a brit előadók és lemezkiadók új hulláma előtt. Éppen ezért ígérkezik különleges eseménynek a zenekar turnéja, amelyre bár egy picit többet kell így várnunk, de mindenképpen megéri. A már megváltott jegyek az új dátumra is érvények maradnak, azonban akinek mégsem felel meg az új időpont, az november 6. 23:59-ig dönthet úgy, hogy inkább vissza szeretné váltani a jegyét. A jegyvásárlókat e-mailben értesítik. További információ a Live Nation oldalon érhető el.