Az új Galaxy AI a te mobilodra is megérkezik?


A Samsung nemrégiben leleplezte legújabb csúcskészülékét, a Galaxy S24 szériát, mely számos újítást és mesterséges intelligenciával támogatott funkciót vonultat fel. Azonban a jó hír az, hogy ezek az új AI funkciók nem csak a legfrissebb modelleken lesznek elérhetőek, hanem számos korábbi készüléken is, kiszélesítve a Galaxy AI opciók elérhetőségét.

Az újítások érintik a Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra, S23 FE, valamint a Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Tab S9 és S9+ modelleket. Az ígéretek szerint ezek a készülékek még az év első felében megkapják a frissítést, amely tartalmazza az új mesterséges intelligencia funkciókat. Fontos megjegyezni, hogy nem mindegyik funkció érhető el minden korábbi modellen, azonban a Samsung ígérete szerint minden érintett készülék számára lesznek kiegészítések.

A Galaxy AI funkciók segítségével a felhasználók élvezhetik az intelligens ébresztőt, a fokozott energiahatékonyságot és más intelligens automatizációs funkciókat. A cég célja, hogy minél több felhasználó számára tegye elérhetővé az újításokat, így a régebbi készülékekre is kiterjeszti a frissítéseket.

A felsorolt modellek mind az év első felében részesülnek majd a Galaxy AI funkcionalitásokban, miközben a frissítésre való átállásukat az One UI 6.1 verzió hozza el. A frissítés ezáltal nem csupán az új funkciókat hozza, hanem a rendszer teljesítményének és élményének további optimalizálását is.

A Galaxy S24 bemutatása tehát nem csak a legújabb készülék tulajdonosainak hozott örömöt, hanem a Samsung elkötelezettségét is jelzi, hogy a korábbi modellekre is elhozza az újításokat, tovább növelve a már meglévő készülékek élettartamát és funkcionalitását. A Galaxy AI funkciók így azok számára is elérhetővé válnak, akik már korábban beruháztak a Samsung készülékeikbe.