Bajor Étterem és Vendégház

A Bajor Étterem és Vendégház az Alföld szívében, Kecskemét központjától pár percre, egy közel 5000 m2 parkosított kert közepén helyezkedik el.

Kecskemét városában található a Bajor Étterem és Vendégház, amely a bajor konyha ízeit és hangulatát kínálja. A vendégek élvezhetik a hangulatos bajor stílusú dekorációt és atmoszférát. Az étterem a bajor konyha specialitásait és ízeit kínálja, mint például a sertéshús alapú ételek, sült húsok, káposztás ételek, bajor kolbászok és frissensült pékáruk. Természetesen nem marad ki a vegetáriánus és a diétás konyha ízvilága sem.

18 kétágyas, pótágyazható szobával állnak a megpihenni vágyok rendelkezésére. A szobákhoz fürdőszoba (zuhanyzó/ WC) színes televízió és telefon is tartozik. A csodálatos, csendes környezet magáért beszél, a város zajától messze de mégis közel a belvároshoz, nyugodt légkörben tudod magad kipihenni.

Lehetőség van esküvők és különböző rendezvények lebonyolítására is , hiszen a pazar kerthelyiség a legnépszerűbb helyszínek közé tartozik és egyéni kívánságaitokat, elképzeléseiteket figyelembe véve egy közös beszélgetés után állítják össze ár- és menüajánlatunkat. Saját rendezvényparkukban, illetve külső helyszínen, vagy exkluzív sátorban is lebonyolítják lakodalmatokat, akár 600 főig, kedvező áron és magas színvonalon.