Talizmán Hotel

Kecskemét város központjában, kellemes környezetben várja egész évben vendégeit, az exkluzív szállodaként megújult Hotel Talizmán.

A Kecskeméten található Hotel Talizmán egy kellemes és vendégszerető szálláshely, kényelmes és modern szobákat és különféle szolgáltatásokat kínálnak a vendégek számára. A Hotelben a vendégek kényelmesen pihenhetnek és ellazulhatnak. Lehetőségük van a szobaszerviz igénybevételére.

A Hotel Talizmán recepciója segítséget nyújt ha városnézési lehetőségeket keresünk, de ajánlanak programokat és a turisztikai látnivalókat is. A szálloda központi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy könnyen felfedezze Kecskemét városának kulturális és történelmi látnivalóit.

Az exkluzív kialakítású szobák mindegyike légkondicionált, műholdas LCD TV-vel, telefonnal, minibárral, piperecikkekkel ellátott fürdőszobával rendelkeznek. Vasalási és mosodai szolgáltatás térítés ellenében biztosított. A szálloda egész területén ingyenes Wi-Fi hozzáférés biztosított. Őrzött parkoló használata korlátozott számban, ingyenesen igénybe vehető. A kitűnő városközponti elhelyezkedésnek köszönhetően rövid sétával elérhetőek a város főbb nevezetességei, turista látványosságai, mint pl. a szecessziós stílusú Cifrapalota, Katona József Színház, Kecskeméti Nagytemplom, Zsinagóga, de meghallgathatod a Városháza egyedülálló harangjátékát is. A közelben lévő kiváló éttermek nemzetközi és magyar kulináris különlegességekkel várják a betérőket, a közeli bevásárlóközpont pedig remek lehetőséget kínál bevásárlásra, szórakozásra.

A Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 80 km-re fekszik, a szálloda térítés ellenében transzfert is biztosít.