A Baldur’s Gate 3 legmeglepőbb nehézségei

A Baldur’s Gate 3 tele van fordulatokkal, de a játék egyik aspektusa még mindig nehezebbnek tűnik a játékosok számára, mint bármi más – a társakkal való románc elkerülése.

Mostanra már szinte minden játékos látott vagy tapasztalt már románcot valamilyen formában a Baldur’s Gate 3-ban. Nem sokkal a játék megjelenése után a Larian Studios még a hírnévkövetelmények egy részét is megváltoztatta, mert sok társuk túlságosan is hajlandónak és készségesnek tűnt a románcra, ami kínos helyzetekhez vezetett -írja a Dot Esports.
Hónapokkal később azonban még mindig a játék egyik legtrükkösebb része lehet, hogy elutasítod a táborodban a szerelmet kereső embereket.


A BG3-nak szentelt subredditre írt bejegyzésében az egyik játékos azt mondta, hogy a játék “legnehezebb része” az olyan párbeszédes lehetőségek kiválasztása, amelyek nem vezetik tovább a társaidat. Más rajongók is gyorsan hozzászóltak a játék néhány nehezebb és frusztrálóbb párbeszédes szekvenciájához.
Gale társaság utáni vágyakozását jól dokumentálták azok, akik játszottak a játékkal, és a hozzászólók gyorsan megjegyezték, hogy vele a legkönnyebb véletlenül kínos helyzetekbe kerülni.

Talán a legnehezebb beszélgetés Gale-lel az, amikor a játékos karakter a macskájáról beszélget.
Ahogy az egyik játékos elmondta, úgy érzi, hogy gyakorlatilag három lehetőség van, amikor Gale-lel beszélget, a játékosok vagy közvetlenül kifejezhetik érdeklődésüket iránta, flörtölhetnek vele, vagy kissé gorombák lehetnek. Sok játékos számára úgy tűnik, hogy nincs sok lehetőség a barátságos viselkedésre anélkül, hogy Gale rajongana értük.baldur

Bár a Larian Studios változtatott a hírneven, amelyre a játékosoknak szükségük van ahhoz, hogy potenciálisan romantikus párbeszédsorozatokat indítsanak el, maguk az interakciók változatlanok maradtak. Tehát ha a társaid elég nagyra értékelnek téged, még mindig könnyen elcsábíthatók. Csak egy kicsit tovább tart.

One thought on “A Baldur’s Gate 3 legmeglepőbb nehézségei

Comments are closed.