Balta Dobálás- Extrém randi helyszínek 1.rész

Sok a feszkó és a stressz? Ahelyett, hogy egymásnak esnétek, essetek neki a baltának és irány baltát dobálni.

A feszkó és a stressz sajnos körbe lengik a minden napokat, kihatnak a munkánkra és a párkapcsolatunkra is. A balta dobálás esélyt kínál, hogy ne egymáson, hanem egymással vezessétek le az összegyűlt feszültséget. Mindezt persze teljes biztonságban, hiszen a pályák egymástól elkülönítve helyezkednek el, így van teretek a dobálásra.Az együtt töltött idő borzasztó fontos, hiszen a közös élmények kovácsolnak össze egy párt és tartják melegen a tüzet. Nem maradhat ki az otthon ülős lustálkodás sem, de nem lehet minden szabadnap ilyen, mert megunjátok egymást vagy szó szerint beleuntok az unalomba. Szóval csak annyit mondanék, hogy fedezzetek fel újdonságokat együtt, szórakozzatok és nyomás baltát dobálni.

A Balta Dobálás helyszíne Budapesten a Dohány utca 30 szám, ahol a Trash Art Museum is található. Ha még nem járatok itt, mindkét programot érdemes meglátogatni. Ahogy lebaktatunk a lépcsőn, már hallhatjuk a balták csattanását, persze nem horrorfilmes módon, bár mi először azt hittük csak felújjítás zajlik vagy a művészek dolgoznak. A recepción nagyon kedvesek és segítőkészek, mi eredetileg a kiállításra érkeztünk és mi is csak itt tudtuk meg, hogy itt lehet baltát dobálni. Kaptunk is az alkalmon és a végig jártuk az összes helyszínt.

Legalább 6 helyszínen van lehetőségetek dobálózni, kisebb és nagyobb csoportokban egyaránt. Céges rendezvényekre, legény / leány búcsúra vagy csapatépítőre egyaránt remek választás, már ha nem a főnök fejére célzol. A rövid kis túra során egy külföldi csapat játszott éppen, bár nem tudom milyen nyelven és mit mondtak, de boldognak tűntek.

Balta dobálás romantika felső fokon

A balta dobálásnak van egy romantikája azt gondolom. Ahogy esetemben 158 centi tömör erőszakká válva hajigálsz hegyes éles és nehéz fém tárgyakat a fal felé, közben lágy hangon elejtesz egy két káromkodást. Idilli nem de bár? Viccet félre téve a pároknak valóban van randi csomag lehetőségük, ami ténylegesen megfűszerezi az egészet egy kis romantikával. A csomag tartalmaz egy hűtött Proseccot, hogy gátlástalanul állatkodhassatok, egy JBL hangszórót, hogy mindezt a kedvenc zenétekre tehessétek és a legmenőbb szobába való belépést, a neon szobába.

Figyelem érdemes fehéret felvenni, hogy egymás fényei lehessetek az éjszakában. Természetesen itt is van lehetőség rendes fényben dobálózni, ha valakinek a sötét nem komfortos. De azért valljuk be van egy feelingje, hogy a pároddal a kedvenc Nirvana zenétekre pezsgőt szürcsölgettek és néha egy két baltát is eldobáltok a neon fényben.

Számunka ez a program nagyon spontán volt, de egyértelmű volt mindkettőnk számára, hogy kihagyhatatlan. Nagyon régóta ki akartam próbálni, és amennyire könnyűnek tűnik, pont annyira nem volt az. Hiszen az elején dühből és indulatból, izomból dobáltunk. Majd miután minden dühöm távozott a balta által, elkezdtem figyelni a technikára, számolni kezdtük a pontokat és átadtuk magunkat az élménynek. A dobó csillagok és keresztek könnyebbek voltak, talán a súlyuk és a technika is teljesen más volt. Igazi ninjaként távoztam és elgondolkodtam, hogy itthonra is beszerzek egy párat a nehezebb napokra, hiszen nem mindig van kedve kimozdulni az embernek.

Egy születésnapi bulin is remek program lehet, de semmi vész ha te nem mész a balta dobáláshoz, a balta dobálás megy hozzád. Van lehetőségetek házhoz kérni az élményt és bár nem a Woltos futár kopogtat majd baltával a kezében, (ha még is akkor hívj rendőrt). De előre egyeztetett időponttal minden hozzá valót kivisznek mobil céltáblák, balták, személyzet a jókedv pedig reméljük már adott.

Ha valóban egy felejthetetlen randira vinnéd a párod vagy lógnál a haverokkal, a balta dobálás mindenképpen kihagyhatatlan a listáról, hiszen nem csak stressz oldó hatású, de remek szórakozás is.

Ha pedig szeretnél további randi tippeket kapni, kövesd figyelemmel az újonan induló randi rovatunkat és az Extrém randi cikk sorozatot, ahol olyan extrém randi helyszíneket kutatunk fel, ami nem csak izgalmasabbá teszi a randevút, de ha a kapcsolat nem is úgy alakul ahogy kellene, akkor is elmondhatod, hogy mennyire király randi volt.

One thought on “Balta Dobálás- Extrém randi helyszínek 1.rész

Comments are closed.