Barkas vándortalálkozó Jászberény

A Barkas Vándortalálkozót már mindenki nagyon várja szerintem, augusztus 11. és augusztus 13. között kerül megrendezésre Jászberényben.

Az idei Barkas találkozón is számos olyan tevékenység és rendezvény várja a vendégeket, amelyek minden korosztálynak és érdeklődési körnek tetszeni fognak. A helyszínen különféle étel- és italárusok is működnek majd, amelyek rengeteg frissítői lehetőséget kínálnak a résztvevőknek. Az idei Barkas Vándortalálkozóra minden közösségi jármű tulajdonosa jelentkezhet, beleértve a veterán és klasszikus autókat, motorokat és egyéb egyedi járműveket.

A résztvevőknek előzetesen regisztrálniuk kell az eseményen való részvételhez, és bizonyos részvételi feltételeknek is meg kell felelniük, mint például a biztosítás igazolása és az érvényes jogosítvány. A regisztrációról és a részvételi feltételekről bővebb információ a rendezvény hivatalos honlapján található. Izgalmas programkínálatával és gyönyörű helyszínével a 2023-as Barkas Vándortalálkozó minden bizonnyal emlékezetes esemény lesz minden látogató számára.

One thought on “Barkas vándortalálkozó Jászberény

Comments are closed.