Budapest Open 2023: Nemzetközi vita verseny Budapesten

A Budapest Debate Union büszkén meghirdeti a 2023-as Budapest Open nevű nemzetközi vita versenyt, amelyre beszélőket és bírókat egyaránt várunk. Az esemény során a résztvevőknek lehetősége nyílik kiváló vitázókkal találkozni, új barátságokat kötni és értékes vitai készségeket fejleszteni.

Versenyinformációk
A verseny regisztrációs határideje szeptember 17-én zárul le, ahol a résztvevők regisztrálhatnak csapataikkal vagy mint bírók. A fizetési határidő szeptember 23., így kérjük, ne hagyják az utolsó pillanatra a regisztrációt és a fizetést. A rendezvény helyszíne Budapest, Magyarország, és a versenyrendezők igyekeznek olyan programokat szervezni, amelyek lehetővé teszik a résztvevők számára Budapest felfedezését és élvezetes időtöltést.

Díjak és Szállás
A verseny részvételi díja beszélők számára 45€, míg bírók esetében 35€. Emellett a résztvevőknek szállásdíjat is kell fizetniük, amely 22.5€-t tesz ki éjszakánként.

Fontos Határidők
Az IA (independent adjudicator) jelentkezési határideje szeptember 22., így azok, akik bíróként kívánnak részt venni a versenyen, időben adhassák le jelentkezésüket.

További Információk
Minden további kérdést és érdeklődést a budapestdebate@gmail.com címre küldhetnek.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részt vegyen a 2023-as Budapest Open vita versenyen, és találkozzon a nemzetközi vita közösség tagjaival Budapest gyönyörű városában!