És megint dühbe jövünk – 28 nappal később

2002-ben Danny Boyle rendező és néhány állatvédő rászabadította a düh-kórt Angliára. Sötét, nyomasztó hangulatával, a kihalt London képével, a sprintelő, sikító-hörgő fertőzöttjeivel és Cillian Murphy kórházi ruhában bolyongó karakterével garantálta, hogy soha ne felejtsd el ezt a filmet még akkor se, ha egyébként nem vagy a műfaj kedvelője.

Nem tudtunk rá dühösek lenni

Öt évvel később igazi sztárparádéval (Jeremy Renner, Robert Carlyle, Rose Byrne, Idris Elba) Juan Carlos Fresnadillo rendezésében kaptunk egy folytatást ami a helikopterrel darálós és lövöldözős jeleneteivel inkább volt akciófilm az első részhez képest, de szerettük akármennyire is hiányzott a rendezői székből Boyle.

Majdnem 28 évvel később

Sok évnyi ígérgetéssel a hátunk mögött, az első rész után kis híján 28 évvel később végre jó hírt kaptak a rajongók, ugyanis úgy néz ki Boyle rendezésében és Cillian főszereplésével elkészülhet az újabb borzongás, amit ráadásul egy trilógia nyitányának szánnak. Egy fontos akadályt kell már csak leküzdeniük: találniuk kell egy stúdiót vagy egy streamingszolgáltatót aki beáll a produkció mögé. Én már nagyon várom!