Feeling Good

Az előadás nem véletlenül kapta a Feeling Good címet. Magyarország egyik legfoglalkoztatottabb énekesnője, akinek 12 éve volt ilyen nagyszabású koncertje utoljára, most egy csokorba szedte azokat a dalokat, amelyek fellépésein véletlenszerűen hangzanak el. Valójában egy humorral, szenvedéllyel telített érzelmi hullámvasútra ülhetünk fel vele, ahol együtt nevethetünk, sírhatunk vagy emlékezhetünk, de ami a lényeg, hogy az biztos, jól érezzük majd magunkat!

Ebben ráadásul olyan fantasztikus zenészek lesznek Orsolya útitársai, mint a Studio11 Ensemble és a Danubia Zenekar, az este vendége pedig Farkas Gábor Gábriel lesz. Örökzöld, közkedvelt slágerek hangzanak el majd, teljesen egyedi hangzásvilágban, olyanok mint például a„Dimonds are a girl’s best friend”, a „Szerdán tavasz lesz” vagy a„Tíz után”.

Az este egyben dalpremier is lesz, hiszen az énekesnő legújabb megjelent dala itt hangzik el először élőben. Az „Elmegyek” Molnár Levente, Révész Richárd és Major Eszter szerzeménye:

  • A dal nemcsak rólam szól, hanem azokról az erős nőkről vagy akár férfiakról, akik, ha nehéz is, de határozott döntést tudnak hozni a már tarthatatlan élethelyzetekben – mondta Orsi. – Én magam olyan típus vagyok, aki nehezen vagy egyáltalán nem alkuszom meg. Már nem egyszer történt meg, hogy egyik pillanatról a másikra feladtam egy kapcsolatot és újrakezdtem mindent, a szerelemben – és persze másban sem – nem vagyok hajlandó a megalkuvásra. Eszter ezt nagyon jól átérezte, megérezte és a dal szövegében tökéletesen megfogalmazta.

Perczel-Kováts Orsolyáról:
17 évesen, Sík Olgánál kezdett énekelni. A nagyközönség először 1997-ben, a Kifutó című tehetségkutató műsorban találkozhatott vele, melyet követően Esze Jenő tánczenekarával 17 éven keresztül énekelt a legnívósabb rendezvényeken, külföldön és belföldön egyaránt. Emelt szintű énekesi végzettségét a Kőbányai Zenei Stúdióban, ének-zene tanári diplomáját az Eszterházy Károly Főiskolán, színművészi végzettségét a Théba Művészeti Akadémián szerezte. Tudását a Magyar Hajnal Énekstúdióban Fóris Rita énekmester irányítása alatt, folyamatosan tökéletesíti.

Ének-zene tanár, majd csaknem egy évtizeden át az OSZK Stúdió hangképzés és zeneelmélet tanára, jelenleg a Magyar Hajnal Énekstúdió énektanára. Emellett több színházi produkcióban is szerepelt, prózai és musical előadásokban. Első lemeze 2011-ben jelent meg „Ne ígérj..” címmel, amely album a 30-as, 40-es évek jazzes hangulatát idézi. Az albumon Esze Jenő dalai mellett zeneszerzőként saját dalaival is bemutatkozott, melynek sikerét mutatja, hogy a Jazzy Rádió a mai napig állandó műsorán tart több dalt is a lemezről.

Számtalan kiváló muzsikussal működött együtt, pályája során fellépett többek között Csepregi Gyula, Tornóczky Ferenc, Esze Jenő, Fekete István, Sramkó János, Horváth Gábor, Dorogi Ákos, Esze Zsolt, Esze Tamás, Barát Béla, Bálint Gergő, Juhász Ottó, Révész Richárd, Szili Róbert, Hárs Viktor, Pusztai Csaba, Jávori
Vilmos művésztársaként. Sokoldalúságára jellemző, hogy énekesi pályafutása mellett, színészként és pedagógusként egyaránt folyamatosan, aktívan végzi tevékenységét.