Féláron a budapesti Szuperkoncertre!

A MÁV-START, a GYSEV és a Volánbusz a szeptember 23-i fővárosi Szuperkoncertre utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Helyjegyköteles vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra a helyjegyet meg kell váltani. Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban szeptember 22-től vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, szeptember 24-én éjfélig kell befejezni.

A kedvezményes alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a Szuperkoncert helyszínén található információs pontoknál lebélyegezik. A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegy visszautazásra érvénytelen. A vonaton teljesárú egyúti jegyet (vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet) állítanak ki pótdíj felszámításával.

A Volánbusz helyközi járatain a Budapestre történő utazáshoz (a leszálló megállóhelynek minden utazáskor budapestinek kell lennie) teljesárú menetjegyet kell váltani. A kedvezmény igénybevételéhez az odaútra szóló, teljesárú menetjegyet le kell pecsételtetni a Szuperkoncert helyszínén található információs pontok egyikén. A díjmentes visszaútra azok az utasok jogosultak, akik visszautazásukat legkésőbb 2023. szeptember 24-én 12 óráig megkezdik, és a buszon fel tudják mutatni a rendezvény előtti napra vagy a rendezvény napjára megváltott, lepecsételt, Budapestre szóló menetjegyüket. 

Mobilapplikációban megváltott buszjegyekre a menettérti kedvezmény nem érvényesíthető! Emelt szintű szolgáltatást nyújtó buszjárat igénybevétele esetén a távolsági kiegészítő jegyet a visszautazásra is meg kell váltani.