Fishing on Orfű 2024: 150 zenei program vár!

Az idén június 26. és 29. között megrendezésre kerülő 16. Fishing on Orfű fesztivál már most óriási várakozást kelt. A szervezők bejelentették a programot, ami hét különböző helyszínen, százötven zenei produkcióval várja a fesztiválozókat. Az eseményre már a bérletek nagy része elkelt, és mostantól kaphatóak a napijegyek is.

A nagyszínpadon olyan izgalmas fellépők várnak, mint a Carson Coma, Elefánt, Esti Kornél, Krúbi, Csaknekedkislány, aurevoir., Ivan & the Parazol, Blahalouisiana, Deva, Beton.Hofi, Pogány Induló, Analog Balaton, valamint a Fishing-himnuszt jegyző Bohemian Betyars és a Platon Karataev.

A második nagyszínpadon a feltörekvő, nagy közönségre számot tartó előadók kapnak helyet, köztük Hűvös, Raklap, Barkóczi Noémi, Fiúk, de olyan népszerű zenekarok is, mint a 30Y, Kiscsillag, Quimby, Vad Fruttik, Bëlga, Péterfy Bori & Love Band, Hiperkarma, és a Pál Utcai Fiúk.

A nagysátorban idén az eklektikus alternatív zene kap főszerepet, és itt láthatjuk majd Szűcs, Európa Kiadó, Frenk, Erik Sumo, P.A.S.O., Besh o Drom, Óperentzia, Óriás, A kutya Vacsorája, LAZARVS, Lóci játszik, és még sok más kiváló előadót.

Az Amondó színpad a Panoráma campingben igazi klubhangulatot teremt, ahol fellép The Devil’s Trade, Grand Mexican Warlock, Felső Tízezer, Sorbonne Sexual, egy5egy, TÖRZS, Cataflamingo, HOCUSPONY, Zakar, Boebeck, és még sokan mások. Esténként pedig DJ Suhaid, Urban Vinyl, DJ Elf, és Tesco Disco gondoskodik a hajnalig tartó táncmulatságról.

A Borfalun nyugodtabb, szép produkciók váltják majd egymást, például a Romano Drom, Lázár Tesók, Henri Gonzo és a Papírsárkányok, Nasip Kismet, Mordái, Los Orangutanes, és Mörk is itt ad koncertet.

Az erdei színpad a tradícióknak megfelelően komolyzenével nyitja a napot, majd a Mesél az erdő című tematikus műsorsáv következik, amelyben fiatal dalszerzők játszanak és mesélnek inspirációikról, kihívásokról, dalszerzésről.

Az Orfű összehoz programelem keretében esténként két olyan fellépő áll színpadra, akik ezidáig még nem közösen játszottak. A koncertek után pedig a Tilos partikon, többek között az Önismereti Diszkó, Kanada Káosz és Bobby Shyze zenéjére, a bulizók táncra perdülhetnek.

A Víziszínpadon pedig a strandolók élvezhetik többek között a Bëlga, P.A.S.O., Barkóczi Noémi, Parno Graszt, 6363 és Kiscsillag minikoncertjeit.

A Fishing on Orfű fesztivál, amellett hogy egy kiváló zenei kavalkádot ígér, egyedülálló hangulatával, változatos programjaival és a környezet szépségével is garantáltan emlékezetes élményt nyújt minden résztvevőnek. A részletes programot és jegyinformációkat a fesztivál hivatalos weboldalán találhatják meg az érdeklődők. A Fishing on Orfű 2024 egy igazi zenei utazás, amit érdemes a nyár programjába beiktatni!