Hotel Bonvino Wine & Spa: Badacsony egyedi élménye

Badacsonyban, a Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén található Hotel Bonvino Wine & Spa büszkén hirdeti “Tripadvisor: Badacsony 1. számú hotelje” címet. Az ország első aktív és borszállodája számos egyedi élményt kínál, fűszerezve a vidék kulturális és gasztronómiai gazdagságával.

A szálloda szobái mindegyike egyedi stílusban pompázik, rusztikus vagy modern jelleggel, tükrözve a borkészítés két arculatát. Családoknak kényelmes apartmanok, nászutasoknak exkluzív lakosztályok állnak rendelkezésre.

Az aktív pihenés szerelmesei számára a szálloda számos sporttevékenységet kínál, beleértve a festői borvidék kirándulásait, nordic walking túrákat, úszást és kerékpártúrákat. A borkóstolók és pincelátogatások során a vendégek megismerhetik a vidék jellegzetes borait.

A Hotel Bonvino ideális helyszín rendezvényekhez is, maximum 100 fős céges vagy egyéb események befogadására. A konferenciatermek modern felszereléssel rendelkeznek, és egyedi igényeknek is megfelelnek.

A színes programkínálat mozi esteket, piaclátogatásokat és főzőtanfolyamokat is magában foglal. A szálloda étterme a helyi ízeket, badacsonyi borokat és pincéket mutatja be, kínálva a régióra jellemző specialitásokat és nemzetközi ételkülönlegességeket.

A wellness és aktív programok részeként a vendégek élvezhetik a masszázst, vitorlázást, és pihenhetnek a tóparti strandokon. Hotel Bonvino Wine & Spa, ahol a kényelem és a minőség találkozik a badacsonyi panorámával, így együtt teremtve meg a tökéletes pihenés élményét.

One thought on “Hotel Bonvino Wine & Spa: Badacsony egyedi élménye

Comments are closed.