Ifjúsági Élmény Tábor Szigethalom

Indul a táborozás Szigethalmon. Az Ifjúsági Élmény Tábor agusztus 5.-én nyitja meg kapuit és 9.-ig tart a móka.

Ifjúsági Élmény Tábor Szigethalom

A tábor lehetőséget biztosít az ottalvós és a napközis tábor között választan, illetve, hogy hány és melyik napon megy a gyermkőcök. Lehetőség van 1 és 5 nap között is, napközisre, vagy ottalvós táborozásra is.
A tábor lehetővé teszi a részletfizetést és a testvérkedvezményt is.

A MyShambhala ásvány és illatterápia Nyári tábort 8-14 éves gyerekeknek ajánlják. A tábor fő célja, hogy interaktív és szórakoztató formában megismertessünk a gyerekekkel minél több eredeti ásványt.

“Kézműves foglalkozás keretében, ékszereket, kulcstartókat, táskadíszeket és könyvjelzőket készítünk, amit mindenki haza is vihet. Napi programunk között szerepel számos sport és szellemi vetélkedő, de hagyunk elegendő időt az ismerkedésre és barátkozásra is. Látogatást teszünk a tábor mellett elhelyezkedő vadasparkba. Jó idő esetén több napra is tervezünk kiadós sétákat a Tököli parkerdőben, illetve egy izgalmas éjszakai bújócska is várható. Csütörtök este zenés pizsama partival szeretnénk kedveskedni a gyerekeknek, illetve a tábort egy délutáni ki mit tud zárja. A gyermekek felügyeletéért és kikapcsolódásáért 3 felnőtt fog felelni, akik munkáját 3 középiskolás segíti.

– írja a tábor vezetője.

Szállás lerendezése a következőképpen alakul:
3 szobás ( 6 fő/ szoba) faházakban.

A tábor étkezést is biztosít, mely ottalvós és bejárós csomag esetén eltérhet. Az ottalvós táborozóknak
reggeli, tízórai,ebéd, uzsonna és vacsora is biztosított. Ezzel szemben a napközis táborozóknak reggeli, tízórai, ebéd és uzsonna.

Ha érdekli a gyerkőcöket a táborozás és az ásványok, akkor mindenképpen érdekes lehet bármelyik opciót számításba venni, akár ottalvós, akár napközis táborként.