Reiki Kundalini Jóga- Önismereti Tábor Krisna völgyben

Gyönyörű helyszínen, nyugodt környezet, ez vár benneteket egy csodás 4 napos elvonuláson. A jóga tábor során napi 3 Vegetáriánus étkezést biztosítanak. Az ételek egészségesek, ízletesek és laktatóak, melyek alapanyagai a szomszédos öko-gazdálkodásokból származnak.

Az elvonulás során minden reggel egy frisstő napindító jóga órával indul a nap. Délután pedig vezetett meditáció, filozófia tanulmányozása és jóga Nidra gyakorlására kerül sor. Minden este hangtálas hangfürdős relaxációs várható a nyugodt és zavartalan alvás érdekében. Mindezt egy Reiki kundalini energiával támogatva. Fókuszban a 7 fő csakra.

Amit érdemes tudni a Jóga táborról

A tábort Kiss Katalin vezeti, aki Ashtanga jóga, Hatha joga Oktato és Reiki 1-2, Reiki kundalini végzetséggel is rendelkezik. Katalain Kundalini energiával segít az embereknek egy jobb, minőségi élet eléréséért.

Katalain szerint a Kundalini energia egy erőteljes és átalakító erő, amelyet évezredek óta tisztelnek és tanulmányoznak. Azt mondják, hogy ez az energia a gerinc tövében szunnyad, kígyóként tekeredik, amíg spirituális gyakorlatok révén fel nem ébresztjük. Ha felébredt, a Kundalini energia felfelé halad a test csakráin, vagyis energiaközpontjain keresztül, ami mély spirituális tapasztalatokhoz és átalakulásokhoz vezet.

Katalin szerint a Kundalini jóga előnyei közé tartozik a megnövekedett energia, a jobb mentális tisztaság, a fokozott kreativitás, valamint az önmagunkkal és az univerzummal való mélyebb kapcsolat. Mint ilyen, a Kundalini jóga egy erőteljes és átalakító gyakorlat, amely segíthet a Kundalini energia felébresztésében és a spirituális megvilágosodás elérésében.

A jóga és az elvonulás minden esetben egy önismereti út kezdete, melyet legjobb, ha egy szakember segítségével kezdesz el. Egy tábor keretein belül kizárhatod a külvilágot és teljes figyelemmel koncentrálhatsz a belső igényidre és hangjaidra.

One thought on “Reiki Kundalini Jóga- Önismereti Tábor Krisna völgyben

Comments are closed.