Itthon is elérhető a OnePlus 12R

Az okostelefon-piacra történő újabb nagy bejelentéssel rukkolt elő a OnePlus, és ezúttal egy kifejezetten izgalmas készülékkel, a OnePlus 12R-rel. Ez a modell nem csupán a technológia csúcsát képviseli, de egyben az első olyan R jelzésű telefon is, ami Indián kívül is elérhetővé válik. Kétségkívül óriási érdeklődést kelt mindazok körében, akik a minőségi telefonokat kedvezőbb áron preferálják.

Hardver

A OnePlus 12R a 2023-as Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlettel büszkélkedik, és a teljesítmény terén semmi kompromisszumot nem köt. Akár 16 GB LPDDR5X RAM és 256 GB UFS 4.0 tárhely található ebben a kompakt készülékben, ami minden felhasználói igénynek tökéletesen megfelel.

A telefon fő látványossága a kettős VC (Vapor Chamber) kamra, amely a OnePlus 12 modellhez hasonlóan itt is helyet kapott. Ez 76%-kal nagyobb, mint a korábbi 11R-ben található változat, így a fotósok és videósok még magasabb szintű kreativitásra és minőségi tartalom létrehozására számíthatnak.

Kijelző és akkumulátor

A OnePlus 12R 6,78 hüvelykes LTPO4 AMOLED kijelzővel büszkélkedhet, amelynek felbontása 1264×2780 képpont. A 120 Hz-es frissítési gyakoriság biztosítja a sima és élvezetes használatot, míg a 4500 nites csúcs- és 1600 nit névleges fényerő gondoskodik a kristálytiszta és élénk megjelenítésről. Mindezek teszik lehetővé, hogy a felhasználók valódi élményt éljenek át a multimédiás tartalmak fogyasztása során.

Az akkumulátor terén sem szűkölködik a OnePlus 12R, hiszen egy hatalmas 5500 mAh-s egység található benne. Ez a legnagyobb kapacitású akkumulátor a OnePlus kínálatában, és az új SUPERVOOC töltési technológiával párosul, amely 100W-os töltést biztosít. A vezeték nélküli töltés ebben az esetben nem elérhető, de a SUPERVOOC S Charging Management Chip gondoskodik arról, hogy az akkumulátor hosszú élettartamú maradjon, akár 1600 töltési cikluson keresztül.

Kamerarendszer

A kamerák terén sem okoz csalódást a OnePlus 12R. A fő kamera egy 50 MP-es IMX890 szenzorral rendelkezik, 1/1,56 hüvelykes méretben, és f/1,8-as objektívet kapott. Az ultraszéles látószögű kamera 8 MP-es, és fixfókuszos 16 mm-es objektívvel rendelkezik, míg a makróérzékelő 2 MP-es. Az előlapi kamera pedig egy 16 MP-es szelfikamera, amely gondoskodik a tiszta és részletgazdag önarcképek készítéséről.

Magyarországon is elérhető

Az egyik nagy öröm a hazai felhasználók számára, hogy a OnePlus 12R elérhető Magyarországon is. Azok, akik szeretnének részesei lenni ennek a kivételes készüléknek, már előrendelhetik azt. A telefon két színben kapható – a fényes Cool Blue és a matt Iron Grey mindkét változatában elérhető.

A OnePlus 12R árazása is figyelemreméltó. A 8/128 GB-os verzió 749 eurótól indul, és bár a 16+256 GB-os változat Európában nem kapható, az elérhető konfigurációk széles palettáját nyújtják a felhasználóknak. Az előrendelések már zajlanak, és a szállításokat február 13-tól kezdik meg.

A OnePlus 12R egy újabb mérföldkő a OnePlus történetében, egy olyan telefon, ami nemcsak a technológiai forradalmat hozza el, hanem elérhető áron is kínálja mindezt a felhasználóknak. Aki tehát készülékvásárláson gondolkozik a flagship-killer szegmensben, az ne hagyja ki ezt az izgalmas újdonságot!

One thought on “Itthon is elérhető a OnePlus 12R

Comments are closed.