Karácsonyváró a Herkules Műhelyben

A Zsolnay Negyed Herkules Műhelye idén december 9-én várja mindazokat, akik szeretnének egy kis kreativitást és ünnepi hangulatot csempészni az év végi napjaikba. Az esemény teljes napos programot kínál a karácsonyvárás jegyében, tele izgalmas és szórakoztató tevékenységekkel.

Programterv:

10.00–12.00: Karácsonyi Mézeskalács-Díszítés Kezdjük a napot egy klasszikus karácsonyi tevékenységgel! A résztvevőknek lehetőségük lesz kibontakozni és elkészíteni saját mézeskalács-díszüket. Aromás illatok és kreatív szabadság vár mindenkit.

10.00–17.00: Karácsonyi Játszóház Lego-Duplóval és Társasjátékokkal A fa alatt vár egy különleges játszóház, ahol Lego-Duplóval és számos társasjátékkal lehet kikapcsolódni. Gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálják a számukra izgalmas és szórakoztató elfoglaltságot.

13.00–15.00: Karácsonyi Dísz- és Ajándékkészítés Origami Technikával Az egyedi karácsonyi dekorációk és ajándékok világába kalauzolja el a résztvevőket ez a kreatív workshop. Az origami technika segítségével bárki könnyen elkészítheti saját, személyre szabott díszét.

15.00–17.00: Ünnepváró az ÉlményMűhellyel Az esemény csúcspontja az ÉlményMűhellyel közös ünnepváró program lesz. Építsd fel velünk az óriásfraktál-karácsonyfát, majd díszítsd együtt velünk. Ezenkívül élvezd a kis harangjáték varázsát, ami meghitté és teljessé teszi a karácsonyváró estét.

Ne hagyd ki ezt a családbarát rendezvényt, ahol az alkotás öröme és a karácsonyi hangulat találkozik a Zsolnay Negyed varázslatos környezetében! A részvétel ingyenes, csak a jókedvet hozd magaddal!