Képzés Mindfulness meditációban – 8 hét az Egy Csepp Tudatossággal

Az Egy Csepp Tudatosság, vagyis Mindfulness, az a gyakorlat, amely segít a stressz leküzdésében és egy kiegyensúlyozottabb, békésebb élet kialakításában. Most lehetőséged van arra, hogy 8 hetes intenzív online képzés keretében elsajátítsd a Mindfulness meditáció művészetét.

A képzést az Egy Csepp Tudatosság szervezi, és olyan emberek számára ajánlott, akik szeretnék fejleszteni a türelmet, a nyugalmat, és az önálló kezdeményezést. Ha olyan stresszhelyzetekkel találod magad, ahol mások véleménye dominál, vagy nehezen mész bele új helyzetekbe, vagy nagy felelősség nehezedik rád, akkor ez a képzés a segítségedre lehet.

Az MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) meditációs tréning célja, hogy az emberek elsajátítsák a tudatos jelenlét alapjait. Az 8 hét alatt folyamatosan fejlesztheted a tudatos jelenlét képességét és készségeit, így nyugodtabb, békésebb és boldogabb életet élhetsz.

A tréning folyamata:

 • Az 8 hét során hetente találkoztok online egy-egy alkalommal, ahol körülbelül 2-2,5 órás foglalkozások során tanulsz a Mindfulness-ról.
 • A további napokon az otthoni gyakorlás keretében mélyítheted el a tudatos jelenlét készségét, segítségképpen az oktató által kiadott hanganyagokkal.

A tréning alatt átbeszélésre kerülő témák és időpontok:

 1. Mindfulness alapjai (November 7.)
 2. Észlelés és kreatív válaszadás (Nov. 14.)
 3. A jelenlét ereje, a jelenlét öröme (Nov. 21.)
 4. Kíváncsi és nyitott odafordulás minden tapasztalat felé (Nov. 28.)
 5. Építkezni kezdünk a tudatos jelenlét alapjain: Automatikus reakciók helyett tudatos válaszok (Dec 5.)
 6. Tudatosság a kommunikációban. Békét köthetünk önmagunkkal és másokkal (Dec 12.)
 7. Együttérzés önmagunkkal és másokkal. Tudatos életmódbeli döntések (Dec 19.)
 8. Tudatos élet: Hogyan tudnék napról napra a legjobban gondoskodni önmagamról? (Jan 2.)

A képzés során az alábbi anyagokat kapsz:

 • Közel 100 oldalas e-munkafüzet és segédlet a képzéshez.
 • Egyénileg elkészített, gyakorlásodat elmélyítő és segítő vezetett meditációs hanganyagok.
 • 15-30 perces Zoom beszélgetés a képzés megkezdése előtt.

A képzés ára 3 árkategóriában érhető el, attól függően, hogy a pénzügyi helyzeted milyen:

 • Kedvezményes ár (40.000 Ft) azoknak, akik elvégeznék a képzést, de a normál árat nem engedhetik meg maguknak.
 • Normál részvételi díj (45.000 Ft) azoknak, akik normál áron kívánják részvételüket.
 • Támogatói ár (50.000 Ft) azoknak, akik magasabb árat is kifizethetnek, és ezzel a kedvezményes árú jegy fenntartásához is hozzájárulnak.

Amennyiben a tanfolyam díja megterhelő számodra, de szeretnél részt venni a képzésen, keress bátran, és megoldást találunk a részvételedre.

Az első találkozó 2023. november 7-én, kedden 18:00 órakor lesz, majd 8 héten keresztül minden kedden 18:00-20:00-ig tart a képzés. A létszám korlátozott, minimum 5, maximum 14 fő részvételére van lehetőség, hogy maximális hatékonysággal dolgozhassatok és egymásra figyelhessetek.

A helyszín online, a Zoom alkalmazáson keresztül érhető el, és az első óra előtt a kapott linkre kattintva lehet belépni.

A tanfolyamot Fodor László tartja, aki a nemzetközileg elismert Kathy Ward Mindfulness oktatótól kapta a Mindfulness oktatói képzést, és 2019 óta tart Mindfulness képzéseket magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget a tudatos jelenlét elsajátítására. Bővebb információkat és jelentkezési lehetőséget találsz az Egy Csepp Tudatosság weboldalán, vagy keresheted a közvetlenül az info@egycsepp.net e-mail címen, illetve a Facebook oldalukon.