Főfoto: Klikk és Koffein

A Főfoto egyszerre kávézó, galéria, fotólabor és – szaküzlet. Az analóg fotózás éllovasai, Krasznai János és Zsigmond Gábor saját képkollekcióval vár minket, bemutatva a fotográfia sokszínűségét és értékeit.

A Baross utca 10. szám alatt megtalálhatók a hagyományos fotográfia kellékei, és a szakértők segítségével könnyen találhatsz megfelelő felszerelést magadnak te is, ha érdekel ez a Világ, vagy részt vehetsz a Főfoto egyik workshop-ján. Az épületben található laborban előhívhatod saját fotóidat, és akár nagyításban is kipróbálhatod magad.

A kávézó-boltban friss szendvicseket, süteményeket kérhetsz, de mindenki talál vega, vagy épp húsimádó ételeket is a menüben, valamint minőségi kávét, teát, vagy kedvedhez illően valami erősebbet is akár.

A Főfoto nem csupán egy hely a fotóművészet és kávé szerelmeseinek, hanem egy igazi kulthely a gazdag Budapest vérkeringésében. Az analóg fotózás, a művészet és a közösség találkozásának helyszíne, amit mindenképp érdemes felfedezni. Jellegzetes, retró elemekkel díszített berendezése, múzeumi élményt nyújtó atmoszférája miatt biztos nem csak egy kávéra fogsz maradni.

A Főfoto a múlt és a jelen találkozása, ahol a fotóművészet és a kávézás örömei összeolvadnak egy kreatív szigetté. A berendezés a régi és a modern stílusokat kombinálja, ez a hely a múlt iránti tisztelet és a jelen alkotó energiájának eredménye.

A Főfoto azoknak szól, akik új dolgokat szeretnének kipróbálni, és új kalandokat keresnek a mindennapokban.

One thought on “Főfoto: Klikk és Koffein

Comments are closed.