Megérkezett az extravagáns HYTE Y70 Touch ház

Az új HYTE Y70 Touch ház a HYTE Y-szériás házainak legújabb tagja, és egy kifejezetten extravagáns megjelenésű konstrukció. Az ára nettó 360 dollár, de az extravagáns design és a kiváló minőségű anyagok miatt ez az ár teljesen indokolt.

A ház méretei tekintélyesek: 470 mm magas, 320 mm széles és 470 mm mély. Az E-ATX kompatibilitás lehetővé teszi a nagyobb alaplapok használatát, így a felhasználók széles körű hardverkonfigurációkat hozhatnak létre. Az előlapon és a bal oldalon edzett üvegpanel található, amely a 1100 x 3840 pixeles, tízpontos érintőképernyővel van ellátva. A 14,1 hüvelykes IPS kijelző 60 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik és a Nexus szoftver vezérli. Az érintőképernyő számos tartalom megjelenítésére alkalmas, és alatta találhatók a különböző csatlakozók, például USB Type-C, USB Type-A és egy 3,5 mm-es jack. A taktilis bekapcsológomb a kijelző alatt található.

A bővítési lehetőségek széles skáláját kínálja a Y70 Touch ház. Hét bővítőhely áll rendelkezésre, beleértve a PCI Express 4.0-s riser kábel támogatásával elhelyezett álló tájolású bővítőhelyeket is. Az 180 mm magas processzorhűtők és a 390 mm hosszú videokártyák is elférnek. A rendszer hőmérsékletét tíz ventilátorral lehet optimalizálni, és a vízhűtést kedvelőknek is kiváló lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a két 360 mm-es radiátort. A háttértárak számára négy 2,5 hüvelykes vagy két 3,5 hüvelykes meghajtót szerelhetünk be, amelyek könnyen hozzáférhetők.

A HYTE Y70 Touch ház rendkívül praktikus, hiszen az eltávolítható tetőlemez és jobb oldali panel egyszerű hozzáférést biztosít az összes komponenshez. A tágas kábelcsatornarendszer segíti a kábelek rendezését, és a vertikálisan elhelyezett tápegység tágas kamrájában kényelmesen elférnek a vezetékek. A ház több színváltozatban érhető el, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő stílust.

Az HYTE Y70 Touch ház a kifinomult dizájnt és a nagy teljesítményt kombinálja, és ideális választás lehet a komoly játékosok és gépépítők számára. Az extravagáns megjelenés és a fejlett funkcionalitás garantálja a kiváló élményt mindazoknak, akik ezt a házat választják.