Scream – mi vár ránk még az ősszel?

Még alig tértünk magunkhoz a Szomorúság (Sadness) után, máris jönnek a durvábbnál durvább filmek Novemberben a Scream.hu-n

Novemberben lesz látható Magyaroszágon először a Scream.hu-n a Deadstream – Kísértetjárás, ami egy izgalmas és félelmetesen halálos hajsza élő közvetítéssel, ahol minden a rajongókon múlik. Jön az
Élősködők rendezőjének első angol nyelvű filmje, a Snowpiercer – A túlélők viadala, amiben Chris Evans élete legjobb alakítását nyújtja. Látogatást teszünk egy igazán őrült elmegyógyintézetben és egy Kéjlak-ban, ahol #kiagyilkos játékot űznek velünk a szereplők. A Scream!-en ismét igazi keményfiúk
szórakoztatnak. Amíg Jake Gyllenhaal az Éjjeli féreg-ben gátlástalanul gázol át mindenen és mindenkin, addig Jason Statham kíméletlenül leszámol a bűnözőkkel a Harcban élve című filmben, Matthew McConaughey pedig egy erkölcstelen bérgyilkost alakít a Gyilkos Joe-ban.

A Scream! alkalmazás elérhető Android és iOS telefonokra is. Nézd kényelmesen kedvenc horrorfilmjeidet! Könnyen kezelhető és egy gombnyomással ki lehet tenni a képet okostévére.

A found footage formátum nem halt meg, sőt megújult. Az egyik legőrültebb horror, ami nézőit egész estére bezárja egy “kísértetjárta házikóba” a semmi közepén, amit egy félelmetes háttérsztorival dob fel.

A filmről röviden: Egy bukott internetes celeb úgy próbálja visszaszerezni követőit, hogy egy nem mindennapi ötlettel áll elő. Betör egy elhagyatott kísértetházba, ahol állítólag egy fiatal nő egyszer öngyilkos lett, és a szelleme most a folyosókon bolyong. Azt tervezi, hogy ott tölt egy egész éjszakát, és élőben közvetíti, mi történik. A dolog végül nagyon rosszul sül el, véletlenül felbosszant egy szellemet, a nagy visszatérési eseménye pedig valós idejű harccá válik. Bár ilyenkor minden normális ember megpróbálna elmenekülni, viszont nézői folyamatosan arra biztatják, hogy maradjon, ezzel kockáztatva életét.

A világ őrületes fordulatot vett, a betegek átvették a hatalmat korábbi orvosaik, ápolóik felett, a zseniálisan őrült Ben Kingsley vezetésével.