Mesebeli piknik a tó parton- Tökéletes csajos program

Szerintem minden lány látott már ilyen képeket a pinteresten vagy az instagramon, ahol mesés csajos pikniket tartanak, gusztusos ételekkel és csoda szép díszlettel. Ám azt kevesen tudják, hogy ez a valóságban Budapesttől pár kilóméterre is lehetséges.

mesebeli piknik

Rá találtam a Pique-Nique Idyll  oldalra, ahol egy eszméletlen tündéri hölgy szervez ilyen piknikeket elsősorban Székesfehérváron a Csónakázó-tónál de Csókakőn és újdonan a Balaton vidékein is, de ha ennél privátabb élményre vágytok az sem akadály, kertben vagy saját birtokon is megvalósítható a piknik élmény.

Mesebeli piknik, mesebeli díszlet

Ahogyan beértünk a szigetre már messziről láttuk a hercegnőhöz méltó terítéket. A piknik csomag tartalmazza a terítést, melynek részei a párnák, az étkészlet, gyertyák és persze a hangulat adó virág díszítés. A piknikhez tartozik ezeken felül még pár a képeken is látható cetli, melyre kedves üzenetek vannak írva. A varázslatos piknik maga nemcsak a díszítésen múlik, bár annak is meg van a maga varázsa, de a szabadban eltöltött közös idő, egy ennyire szép es nyugodt helyen, mindenképpen lélekemelő érzést nyújt. Pláne, ha ennyire szép körülötte minden. A piknik során minden apró részletre precízen oda figyelt a hölgy, semmiben nem szenvedtünk hiányt.

“A piknik ugye bár nem piknik evés-ivás nélkül, így nagyon gondosan bekészítettek számunka egy bagettet egy egy csodaszépen tálalt szalálmival tűzdelt parenyica sajtot, melyet a termelői piacról szereztek be. Ezenkívül várt még bennünket egy hűtött alkoholmentes pezsgő és egy kosárnyi játék. A virágos fejdíszek sem maradhatnak el az igazán csajos piknikről, így azt is bekészítettek számunkra. Mi is készültünk némi elemorzásival, így meg volt a terülj, terülj asztalkám és a királyi lakoma.

Hercegnők révén az ott lét során semmivel nem kell törődnötök, hiszen minden adott a kényelemhez és boldog percekhez a barátaitokkal. De sokan anya-lánya programként vagy leány búcsúra is szívesen választják ezt a habos babos rózsaszín Barbi pikniket.

A piknik maga 1 órás volt, de nem hazudok, ha azt mondom az egésznapot ott töltöttük volna. Nem csak hely szépsége miatt, hanem mert csak megéltük a pillanatot, ami gyorsan el is repült. Azt gondolom kell a női léleknek egy ilyes fajta kis kikapcsolódás, ahol királylánykét érezheti magát és a barátnőivel akár a gyerekek el is hiszik, hogy ott abban a percben, azon a mesebeli pikniken azok.

Szóval ha nincs ötleted, hova menjetek a lányokkal, mert már unjátok a bulizást és az iszogatást ez a piknik remek választás. Egyre inkább közeledünk a nyárhoz, használjátok ki a a jó időt és a napsütést és irány piknikezni.

De ha esetleg a barátnőtöket lepnétek meg, randi helyszínnek sem utolsó, hiszen legbelül sok nő álma egy ilyen kis romantikus piknik.

One thought on “Mesebeli piknik a tó parton- Tökéletes csajos program

Comments are closed.