Mészáros Lili hivatalosan is Schwarzkopf GLISS márkanagykövet lett

A Schwarzkopf Gliss Villa Party keretében a hajápolási márka hivatalosan is átadta nagyköveti címét Mészáros Lilinek, a Next Top Model Hungary győztesének. Ezzel útjára indult egy igen szoros együttműködés, aminek kulisszái mögé immár a nagyközönség is betekintést nyerhet. Kampányfotózás, egy nemzetközi szintű reklámfilm forgatás, óriásplakátok és megannyi hirdetési felület és platform, ahol Lilit viszontláthatjuk a Schwarzkopf Gliss márka arcaként.

Next Top Model Hungary műsorból már ismert villa a Schwarzkopf Gliss x Next Top Model Hungary Villa Party-nak adott otthont. Az exkluzív esemény főszereplője Mészáros Lili, a Next Top Model Hungary műsor győztese volt, hiszen a márka itt mutatta be őt elsőként, mint Schwarzkopf Gliss Nagykövet. A villa a nemrég zárult Next Top Model Hungary műsor versenyzőit, tartalomgyártókat és médiaképviselőket látott vendégül.

Karsai Mariann, a Schwarzkopf Gliss magyarországi brand managere köszöntötte a résztvevőket. Megtudhattuk, hogy a  Schwarzkopf idén indította el For Every You kampányát, melyben globális márkaként releváns üzenetekkel szól a nőkhöz. 

A Schwarzkopf márka küldetése, hogy termékeivel, üzeneteivel és nagyköveteivel közösen inspirálja a nőket saját hajtörténeteik megfogalmazására, a hajukban rejlő erő felfedezésére és a hajon keresztül a saját személyiségük kifejezésére, megélésére. Hiszen a haj nem csak a fejről szól, hanem a szívről is.  

Hajtörténete pedig mindenkinek van – a szlogen emiatt FOR EVERY YOU, hiszen a Schwarzkopf márka mindenkihez szól.

A kampányon és üzeneteken kívül a Schwarzkopf Gliss termékek is teljesen megújultak formulában és csomagolásban is – az innovatív formulákkal, HaptiQ rendszerrel és csodás, Gliss signature illattal ellátott termékekkel megismerkedhettek közelebbről is a villában. 

A Schwarzkopf számára fontos cél volt, hogy FOR EVERY YOU kampányában a nemzetközi nagykövetek mellett hazai nők is képviseltessék magukat. Ennek megvalósulását egy, főtámogatói együttműködés is segíti: a Schwarzkopf új kampányát, szakértelmét és a fogyasztókkal való kapcsolatát még tovább népszerűsíti a TV2 Next Top Model Hungary műsorának támogatásával. 

A Next Top Model Hungary verseny múlt vasárnap pedig véget ért és a nyertes a sok nyeremény közül a Schwarzkopf Gliss magyar nagyköveti címet is magáénak tudhatja. A nyertes, és így a Schwarzkopf Gliss nagykövete pedig Mészáros Lili!