Mezzo Music Étterem

A Mezzo Music Étterem a gasztronómiai élményt komponálta össze a hangulatos jazz-el és éttermük milliőjével.

Eredetileg John Bull Automobile Pubként indult, majd 2010-ben új stílussal és névvel rukkolt elő, meleg színekkel díszített belső teremmel és francia gyarmati stílusú télikerttel. Az étterem nagy hangsúlyt fektet a törzsvendégek igényeinek kielégítésére, folyamatosan alakítva az étlapot hagyományos és európai újdonságokkal.

A borok kínálata is lenyűgöző, kis kézműves műhelyek mellett hagyományos és ismert borok is szerepelnek a borlapban.

A Mezzoban könnyű jazz minden este a vacsora háttérzenéjéül szolgál. Az étterem a gasztronómia, a környezet és a zene harmóniájára törekszik. Olyan tehetséges zenészek szórakoztatják a vendégeket, mint Pintér Zoltán, Román Péter, Rácz Gábor, Gáspár Károly. Itt minden szerdán és szombaton, 19:00-22:00 óra között jazzt és más gyönyörű zenéket hallhatunk a fenséges vacsora mellé.

A tulajdonos, Haris György, szenvedélyesen szereti vendégül látni a vendégeket, ezért a családias légkör az étterem egyik fő vonzereje.

Az előételek között olyan ínycsiklandó ételek várnak ránk, mint a bufala mozzarella mediterrán paradicsomsalátával, a gambas pil-pil, a kacsa húsleves fásgaluskával vagy a sütőtök krémleves tökmag pesztóval. Az étterem kínál lazacpisztráng filét ananászos levélsalátával, kijevi jércemell filét rántva burgonyapürével és házi gyümölcskompóttal, szarvas filét cumberland mártással és knédlivel, valamint Wiener schnitzel-t klasszikus osztrák krumplisalátával. 

Érdemes figyelni az étlap változásait, mert a Mezzo csapata folyamatosan csempészi be konyhájába az új ízeket külföldről. Sose tudhatjuk mi vár ránk, ha legközelebb betérünk.