Nagy pácba kerül Po a Kung Fu Panda 4-ben, árulta el Jack Black

Negyedszer vág neki a kalandoknak Po, a népszerű bambuszmedve, és nincs könnyű dolga, mert kung-fu harcosból spirituális vezetővé kell válnia. Az egyik gond az, hogy nagyjából annyit konyít a spirituális vezetéshez, mint a paleodiétához, azaz semmit, a másik pedig, hogy sürgősen találnia kell maga helyett egy új Sárkányharcost, aki védelmezi Békevölgy népét. Po elindul hát, hogy új társakra leljen, ami kiváló lehetőség arra, hogy a történet új szereplőkkel gazdagodjon. Ennek köszönhetően a t az eredeti változatban megszólaltató Jack Black mellé beléphet az Oscar-díjas Viola Davis és az utóbbi időben egyre több filmmel megkínált rapper, Awkwafina is, miközben visszatérnek a régi hangok: Dustin Hoffman, Bryan Cranston, Ian McShane és James Hong is.

Jack Black számos díjjal kitüntetett komikus-zenész (Rocksuli), legnagyobb sikereit azonban animációs filmek hangjaként aratja. Legutóbb a Super Mario Bros.: A film főgonoszát, Bowsert szólaltatta meg, ő énekli a filmben a híres Peaches című dalt is, amely a szörny szerelmi vallomása álmai hercegnőjének, a szükséges kiegészítésekkel. A produkció az év egyik legnagyobb robbanásaként 1,36 milliárd dollárt hozott.

Kung Fu Panda-franchise sem kispályás vállalkozás a családi animáció műfajában, az eddigi három film összesen 1,8 milliárdot termelt, és nagy várakozások előzik meg a negyedik részt is. Blacken nem múlik az újabb siker, a minap személyes hangú videóüzenetben adta hírül az Instagramon, hogy megérkezett a Kung Fu Panda 4 előzetese. Viola Davis az úszómedencéjéből jelentkezett be, Awkwafina pedig az autójából köszöntötte a nézőket.

Az előzetest beharangozó videóüzenet itt tekinthető meg:

(Kung Fu Panda 4 – hazai bemutató: 2024. március 21.)