Kung Fu Panda 4

Tavasszal, közel egy évtized után először, a vígjáték-ikon Jack Black visszatér Po, a világ legvalószínűtlenebb kung-fu mesterének panda szerepébe

Három halálmegvető kaland után, melyekben világklasszis gonosztevőket győzött le páratlan bátorságával és őrült harcművészeti képességeivel, Po-t, a Sárkányharcost (a Golden Globe-jelölt Jack Black) arra szólítja a sors, hogy … hagyja már abba. Pontosabban arra, hogy ő legyen a Béke Völgyének spirituális vezetője.

Ez felvet néhány nyilvánvaló problémát. Először is, kedves pandánk annyit tud a spirituális vezetésről, mint a paleo diétáról, másodszor pedig gyorsan találnia és kiképeznie kell egy új Sárkányharcost, mielőtt elfoglalhatná új, magas pozícióját.

Ami még rosszabb, hogy nemrégiben egy gonosz, hatalmas varázslónő, Kaméleont (Viola Davis) mohó szemeit Po Bölcsesség Botjára vetette, amely hatalmat adna neki, hogy újraidézze a szellemvilágba az összes főgonoszt, akit Po legyőzött.

Szóval, Pónak segítségre lesz szüksége. Meg is találja a ravasz, gyors észjárású tolvaj Zhen, egy korzikai róka személyében, aki igazán Po bundája alá bújik, de képességei felbecsülhetetlen értékűnek bizonyulnak. Annak érdekében, hogy megvédjék a Béke Völgyét a Kaméleon hüllő karmaitól, ennek a komikus, furcsa párosnak együtt kell működnie. Eközben Po rájön, hogy a hősök a legváratlanabb helyeken is megtalálhatók. 

A Kung Fu Panda 4 előzetese: