Netflix: 93 országban került a Top 10-be, nem talált kihívóra ez a film

A Netflix újabb győzelmet könyvelhet el, mivel a Légi Csibészek című akciófilm második egymást követő héten vezeti a nézettségi toplistát a platformon. A filmet világszerte 36,7 millióan nézték meg, és jelenleg is 93 országban tartja magát a 10 legnézettebb film között.

Népszerűség a világ több pontján

A Légi Csibészek sikere az angol nyelvű filmek kategóriájában is megmutatkozik, ahol a Tarzan Legendája és a The Kitchen követi a listán. Ugyanezen a listán a hó társadalma, a nem angol nyelvű filmek között, a negyedik helyre került 13,4 millió megtekintéssel.

A tévés kategóriában az Igazi Amerikai Rémálom című doku-sorozat vezeti a mezőnyt 21,4 millió megtekintéssel. A Nem Versz Át és a Fiú, Aki Lenyelte a Világegyetemet is bekerült a top nézettségű tévéműsorok közé, előbbi 11,2 millió, utóbbi pedig 4 millió nézőt vonzott. A nem angol nyelvű tévés műsorok között továbbra is a nagy pénzrablás: Berlin folytatja a dominanciáját, 5 millió nézővel.

Kritikusok és nézők ellentmondása

Bár a Légi Csibészek óriási nézettséget ér el, a kritikusok véleménye megoszlik. A film, melynek főszereplője Kevin Hart, a RottenTomatoes-on mindössze 29%-os értékelést kapott. A kritikusok kevésbé lelkesedtek az alkotásért, mint a tömeg, ami a film humorát és szórakoztató faktorát illeti. Hazai viszonylatban sem teljesített rosszul, de a Magyar Filmadatbázisban csak 50%-ot sikerült elérnie.

Ha eddig kimaradtál volna a Légi Csibészek nézői élményéből, a Netflix felhasználói számára könnyen elérhető, csak egy kattintásnyira vagy a szórakozástól. Ne hagyd ki, ha szereted az akció-vígjátékokat és a könnyed kikapcsolódást!

One thought on “Netflix: 93 országban került a Top 10-be, nem talált kihívóra ez a film

Comments are closed.