Ők lesznek a Nothing But Thieves előzenekara 

A Nothing But Thieves február 12-én új albumával Budapestet is megrengeti, most pedig lehull a lepel a srácok vendégeiről is, előttük ugyanis a Bad Nerves nevű, egyre népszerűbb, Mick Jagger és Billie Joe Armstrong által is méltatott essexi banda játszik a Barba Negrában.

A Bad Nerves a Ramones és a Strokes egyéjszakás kalandjából születő fattyú – legalábbis így hivatkozik magára az öttagú brit csapat, akik vad, gyors és torzított popdalokat játszanak, olyan dallamokkal, amelyek olyan mélyen beleragadnak az ember agyába, hogy még a legképzettebb lobotomista is nehezen szabadulna meg tőlük. A csapat 2020-ban jelentette meg debütáló lemezét, rajta olyan dalokkal, mint a Baby Drummer, az Electric 88 vagy a Palace, megjelenése körül a negyedik legtöbbet streamlet előadónak számítottak Spotify-on.

A “power pop megkoronázott hercegei” néven emlegetett ötösfogat új mércét állít fel az adrenalinnal felturbózott pop-rock zenében. A zenekart nemrég Billie Joe Armstrong (Green Day) is beválasztotta az Oakland Coffee playlistjére, valamint Stone Gossard (Pearl Jam) is az egyik kedvenc zenekarának nevezte őket .A Jay Reatardra, Supergrassre és FIDLAR-ra emlékeztető hangzásukkal a Bad Nerves az USA című kislemezzel indította útjára a várva várt második albumukat, amelyhez amerikai és brit turné is tartozik. A teljes album 2024-ben jelenik meg egy sor kislemez után.

A lendületes csapatot Mick Jagger is így illette: ,,valószínűleg a legjobb zenekar a bolygón jelenleg”. Az biztos, hogy a punk nyersességgel operáló srácok előtt még nagy jövő áll, így érdemes lesz időben érkezni a Nothing But Thieves lemezbemutató koncertjére február 12-én, a Barba Negrába, a jegyet itt tudod megvenni.