Puchner Kastélyszálló: Egy utazás a főúri elegancia bűvöletében

A Puchner Kastélyszálló, ahol a város zaja helyett egy varázslatos kikapcsolódásra találsz. Itt az elegancia és a főúri életérzés újra megelevenedik, mintha visszarepülnél a Habsburgok korszakába.

A szálláshely kínál hétféle szálláslehetőséget, mindegyik egyedi élményt ígér. A XIX. században épült kastélyban a Habsburg korabeli főúri életérzés elevenedik meg. A reneszánsz Palota szobáiban Mátyás király korának főúri kényelmét élvezheted. Az XVIII. századi francia stílusú Udvarház egy korabeli fogadó hangulatát idézi fel, fagerendák, kő és tégla varázsolnak el. A Fürdőházi szobái wellness-rajongóknak ajánlott, mediterrán hangulatú szobákkal csupán néhány lépcsőfokra a kényeztető wellness szolgáltatásokkal. A Fürdőházhoz tartozó privát és családi lakosztályok a wellness részleg közvetlen szomszédságában találhatók, saját terasszal rendelkeznek.

A Középkori Óváros szobái a Kastélyszálló melletti, Reneszánsz Élménybirtokon találhatók, ahol a középkori világ és az új építészeti megoldások találkoznak. A Liget ház tágas teraszokat és friss levegőt kínál a fásított park közepén. A kastélyszálló egy valódi wellness fellegvár is. Francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, Lurkó Mesefürdő, VIP fürdő és reneszánsz palotafürdő kínál kikapcsolódást és feltöltődést. Az éttermek és étkezési helyszínek a kulináris élvezetekre összpontosítanak, új és hagyományos ízekkel is kísérletezve, miközben gyermekbarát környezetet biztosítanak.

A Puchner Kastélyszálló nemcsak felnőtteknek szól: közvetlen közelében található középkori Élménybirtok családi programokkal várja az érdeklődőket. Az aktív kikapcsolódásra vágyóknak pedig a Sportközpont nyújt számos lehetőséget, mely lovagkori várat idéző épületben található és bowling pályákat, squashot, fitness termet, biliárdozást, asztali focit és dartsot, különféle játékgépeket kínál a vendégeknek.