Sárkány éve Lampion Fesztivál: Csodák és fények Biodóm körül

Az idei év utolsó hónapjaiban egy különleges esemény veszi kezdetét a Biodóm kertjében és épületében. A Sárkány Éve Lampion Fesztivál, amely december 16-tól, szombattól egészen február 24-ig tart, egy elképesztő látványosságokban gazdag világba invitál bennünket. A rendezvény középpontjában az ősi kínai kultúra és a sárkány évének varázslatos elemei állnak, amelyek reményt, békét és boldogságot hoznak az új esztendőbe.

Gyertyafényes séta a sárkányok között

A Biodóm kapui este 5-kor nyílnak meg, és az utolsó belépési időpont 20:15-kor van. Az esemény 21:00 órakor zárul, így ebben a három órában lehetőséged lesz egy varázslatos utazásra a fények és lampionok világában. Az online jegyek már december 1-től elérhetők a jegyértékesítő oldalon, így kényelmesen tervezheted a látogatásodat.

Hasznos tipp: Időzítsd jól a látogatásod!

Ha tervezed a látogatásod, néhány hasznos információval szolgálhatunk:

  • Az esemény kizárólagosan az év végén, december 24. kivételével minden nap látogatható.
  • Azoknak, akik a szórakozást szeretnék ötvözni vásárlással, jó hír, hogy péntek, szombat és vasárnapon a Zooshop termékei között is válogathatsz, kivéve december 24, 25, 26, 31 és január 1.
  • A rendezvény egész területe akadálymentes, így mindenki számára elérhető.
  • Az esemény alatt néhány szabadtéri vendéglátó egység is működik, és a Parasztudvari részen találsz mosdókat és baba-mama szobát.

Jegyvásárlás és tudnivalók

Jegyeket online is beszerezhetsz már december 16. előtt, ami december 16-tól január 5-ig érvényes. Az esemény ideje alatt vásárolt jegyek a vásárlástól számítva 21 napig érvényesek, kivéve 2024. február 3-tól, amikor a jegyek február 23-ig lesznek érvényesek. Jegyeket bankkártyával vagy készpénzzel vásárolhatsz online, illetve a helyszíni jegyautomatákból. Fontos tudni, hogy a jegyeket nem lehet visszaváltani, és az utolsó napon, 2024. február 24-én, csak helyszíni jegyvásárlásra van lehetőség.

Fedezzük fel együtt a sárkányok világát

A Biodóm kertje és épülete a Sárkány Éve Lampion Fesztivál idején egyedülálló atmoszférát teremt. A gyönyörű lampionok színes ösvényén sétálva részesei lehetünk egy kínai mesevilágnak, ahol a sárkányok, pandák és más állatok rejtett történeteket mesélnek el. Ne hagyd ki ezt a különleges utazást, ahol a fény és árnyék kacérkodása egyedi élményt nyújt!

Készülj fel a Sárkány Éve Lampion Fesztiválra, ahol a csodák és a fények találkoznak egy varázslatos esti séta során. Várunk szeretettel ezen a különleges utazáson!