Japán autócsodákba futottunk a pécsi Árkád Bevásárlóközpontban

A baranyai székhelyen található Árkád Bevásárlóközpontban április 15. és 28. között tekinthetőek meg a japán autócsodák, a Japanese Classic Car Show kiállítás apropóján.

14 japán autókülönlegességek várják a pécsi Árkád Bevásárlóközpontba érkezőket, ugyanis május 31. június 2-a között rendezik meg Pécsett a Japanese Classic Car Show-t, ennek apropóján néhány, a kiállításon is résztvevő autót állítottak ki a sétáló területen, amik szintén hatalmas népszerűségnek örvendtek, így akik nem tudnak jelen lenni az eseményen vagy szimplán a kíváncsiság vezérli őket, díjtalanul két héten keresztül megcsodálhatja a népszerűbb japán autókat, amelyek a kiállítás helyszínén is megtekinthetőek lesznek majd. 

Kiállítást első alkalommal a tavalyi évben rendezték Pécsett, melynek országos visszhangja lett, több mint hétezer ember volt kíváncsi a japán autócsodákra és versenyeikre.

Hónapokig mondogatták az emberek, hogy köszönjük, hogy ezt megcsináltad, pedig úgy mentem neki ennek a rendezvénynek, hogy az életben nem csinálok többet ilyet, de ha már ennyire hálásak voltak az emberek akkor mégiscsak megkéne csinálni még egyszer, ebből indult ki ez az egész.

– mondta Vukmann Attila a Zöld Pokol videójában.

Úgy érzi jót tett a rendezvénnyel az emberek számára, példaként említette, hogy egy mozilátogatás alkalmával, két mellette helyet foglaló fiatal hálásan köszönte meg az eseményt abban a reményben, hogy lesz még alkalmuk a rendezvényt megtekinteni.

Az idei programok a nagy érdeklődésre való tekintettel bővítésre kerülnek, ahol túrázásra is lehetőség lesz, természetesen japán autókkal.

A Pécs környéki szerpentinek nagyon szépek, nagyon jól autózhatóak, ezért csinálunk egy 15 autóból álló kis konvojt. Helyi ismerőseim, barátaim segítenek majd felvezetni a látogatói autókat egészen Orfűig majd a túra végén felmennek a pécsi TV Toronyhoz, ahol megújult a Misinatető, és  egy új létesítmény jött létre, és ott eltudnak tölteni pár órát, feltudnak menni a TV Toronyba, ahol gyönyörű a kilátás.

– ismerteti a vendégautók számára szervezendő programot Vukmann Attila

A túrákról bővebb információkat a későbbiekben fognak megosztani az esemény hivatalos weboldalán, így érdemes vissza-visszatérni azoknak, akik a túrán szeretnének részt venni. A túra mindenki számára ugyanakkora örömet szolgáltathat majd, hiszen a várost közösen, japán autóikkal tudják újra felfedezni, de azoknak is tökéletes program, akik az ország más pontjairól érkeznek.

Árkád Pécs

A programot népszerűsítő ingyenes kiállítást bárki megtekintheti az Árkád Bevásárlóközpontban április 28-áig.