Sony Xperia Pro-II kamerának hiszi magát

A pletykák szerint a Sony Xperia Pro-II egyedi kombinációja lehet az okostelefon és a tükörreflexes fényképezőgép világának, egy tekerhető kameragyűrűvel felszerelve, amelyet a legfrissebb Weibo információk alapján terveztek.

A következő Sony Xperia Pro modell egy tekerhető kameragyűrűvel érkezhet, amelynek célja, hogy az okostelefon-fotózás élményét a tükörreflexes fényképezőgépek funkcionalitásával gazdagítsa. A kiszivárgott információk szerint ez a gyűrű vezérelni fogja a zoom-ot, rekeszt és fókuszt, hasonlóan a DSLR és tükör nélküli fényképezőgépek objektívjeihez. Az új kamera elrendezését a korábbi Xperia Pro-I ihlette, de most egy forgó gyűrű veszi körül a lencséket.

A tekerhető kameragyűrű egyetlen gyűrű lesz, amely egyszerre csak egy funkciót vezérel majd a három közül. Míg a Xperia Pro-I már rendelkezik változó rekesznyílással a fő kamerán, és állítólag a változó zoomobjektívet is az Xperia 1 sorozatból kölcsönzi, néhány kérdés még mindig megválaszolásra vár. Az egyik ilyen kérdés, hogy a Sony képes lesz-e egy olyan rendszert kifejleszteni, amely simán állítja a rekeszértéket, mivel a Pro-I-nél a f/2.0 és f/4.0 közötti állítás közötti átmenet hiányzik.

Az érdekesség tovább fokozódik, mivel a gyűrű nem csak az Xperia Pro saját kameráihoz lesz használható. A Sony telefonok, nem csak a Pro modellek, külső kijelzőként funkcionálhatnak a vállalat tükör nélküli fényképezőgépeihez. Ez azt jelenti, hogy a csatlakoztatott fényképezőgép további vezérlőelemeként is működhet, megnyitva az utat az új kreatív lehetőségek előtt.

A Sony Xperia Pro-II várható megjelenése jövőre várható, három évvel a Pro-I piacra kerülése után. A részletesebb kiszivárogtatások várhatóan a megjelenési dátum közeledtével látnak majd napvilágot. Azt is hallani, hogy a Pro-II mindhárom kameramodult frissíti majd, és elképzelhető, hogy a Xperia 1 VI és 5 VI modellekkel együtt mutatkozik be a jövő évi MWC-n, vagy önálló bemutatót kap. A Sony rajongói tábor izgatottan várja az újításokat, és a készülék megjelenésével együtt valószínűleg új szintre emelhetik a mobil fotózás élményét.

One thought on “Sony Xperia Pro-II kamerának hiszi magát

  1. Visszajelzés: Until Dawn - Programod

Comments are closed.