Ultimate Show: A kéthangú énekes és a crossover néptánc lovagjai

Műfajokon átívelő show-val készül első magyarországi fellépésére a „kéthangú zseni”, a világhírű filippínó énekes, Marcelito Pomoy. A világslágereket, egyedülálló látványvilágot és koreográfiát felsorakoztató Ultimate Show május 24-én látható a Tüskecsarnokban, nemzetközi sztárvendégekkel és a „crossover néptánc” egyedülálló csapatával, az Urban Verbunkkal. A műsorban pedig felcsendülnek majd Az operaház fantomja musical ismert dallamai is, újragondolt feldolgozásban és koreográfiával.

Marcelito Pomoy egyedülálló tehetség, aki akár egy dalon belül is lenyűgözően vált a mély férfi baritonból, a mezzoszoprán női magasságig. Az America’s Got Talent zsűrijét a Szépség és a Szörnyeteg duettjét egymaga előadva varázsolta el, de számos világslágert tart repertoáron, így például Céline Dion és Andrea Bocelli örökbecsű kettősét, a The Prayer-t is.

A filippínó énekes zseni hamarosan a magyar közönséget igyekszik élőben is meghódítani egy vadonatúj, egyedi előadással, az Ultimate Show-val, melyben nemzetközi sztárok is szerepet kapnak.

Az Ultimate Show alaphangulatát a magyar néptánc hagyományainak őserejét akrobatikus elemekkel vegyítő Urban Verbunk adja meg. A csapat az általuk képviselt progresszív, a világon egyedülálló, tánctechnikai bravúrokban bővelkedő néptánc-stílust elegyíti egy mozgalmas és látványos színpadképpel.

Az előadás vendége lesz Petar Markoski hegedűművész, aki generációkon átívelő klasszikus, pop és rock feldolgozásaival lopta be magát a közönség szívébe, legyen szó Frank Sinatra, Elvis Presley vagy Ed Sheeran dalairól. Szintén az est vendége lesz Elina Nechayeva operaénekesnő, aki Észtországot képviselte a lisszaboni Eurovíziós Dalfesztiválon.

Az Ultimate Show tehát egy crossover zenei forgatag, fantasztikus koreográfiával és képi világgal, melyben felcsendül majd számos ismerős dallam, így Az operaház fantomja musicalból is. „Webber zenéjének újragondolását Andrea Bocelli zenei producerének, Pierpaolo Guerrini-nek köszönhetjük, aki Marcelito következő lemezeinek is a producere lesz” – meséli Horváth Roland, az Ultimate Show-t jegyző Koncertpromo vezetője. „A most megjelent klipben Elina Nechayeva énekel, Pierpaolo zongorán és Petar Markoski hegedűn közreműködik, az Urban Verbunk pedig egy izgalmas koreográfiát készített hozzá, a produkciót pedig májusban élőben is láthatjuk majd” – tette hozzá Horváth Roland.