Ünnepi szezon a budapesti óvárosban

Találkozz az igazi Mikulással, aki egyenesen Lappföldről érkezik az Aria Hotelbe!

Élvezd ki a tél varázsát Budapesten az Aria Hotelben, amely közvetlenül a régió legszebb karácsonyi vásárai mellett fekszik. Az Aria most egy különleges szobacsomaggal, egy ízletes karácsonyi vacsorával, egy egyedülálló wellness-élménnyel és új évi gálavacsorával vár mindenkit.

…ó, és idén az igazi Mikulás is megérkezik egyenesen Lappföldről!

Idén az egyetlen Joulupukki, az igazi Mikulás köszönti a kicsiket és nagyokat december 5-én. Az egész szálloda ünnepi díszbe öltözik: fenyőfüzérek és szalagok díszítik a korlátokat és a kandallókat, és a gyönyörű karácsonyfa a Music Gardenben.

Ezen felül érdemes a Karácsonyi ünnepeket is ide szervezni.  Karácsony este, december 24-én, egy különleges gálavacsorára számíthatunk a Music Garden udvarán. A Café Liszt executive séfje és csapata ötfogásos ünnepi menüvel készül, amit élő zongoramuzsika tesz majd felejthetetlenné.

Szilveszteri gálavacsorájuk ötfogásos kulináris extravaganciát tartalmaz borpárosítással, élő zenei szórakoztatással és jó szórakozással az újévig. A csillogást Hajdu Klára énekesdíva és showbandája garantálja, az Aria egyik rezidens énekesnője, aki kortárs és örökzöld slágerek jazzes feldolgozásait énekli a legjobban. Ezen az estén egy négytagú kombó kíséri.

A csodálatos High Note SkyBar tetőteraszán Myra Monoka a DJ-szettek mögött foglal helyet, és 22:00 órától várja a dalkívánságlistádat. A buli az óévtől az újévig, a pohár pezsgővel tetőző éjfélig fog ropni és gurulni – és hajnalig meg sem áll.