VEB2023 Szilveszter

Az év utolsó napján a Veszprémi Óváros tér teraszai már délután 2 órakor kinyitják kapuikat egy egésznapos ünnepségre, mely nem csupán az óév búcsúztatásáról és az új év köszöntéséről szól, hanem Veszprém és a Bakony-Balaton régió sikereinek és ragyogásának ünnepléséről is.

A hangulat már délután kezdetét veszi, ahogyan az emberek gyülekeznek a város szívében, hogy együtt ünnepeljék az év végi eseményeket. Az Óváros tér teraszai színes programokkal és kulturális eseményekkel várják a látogatókat. A gasztronómiai élmények mellett a helyi üzletek és kézműves boltok is kinyitják ajtóikat, hogy egy kis kikapcsolódást nyújtsanak az ünneplő tömegnek.

Az igazi fénypont azonban az esti órákban kezdődik, amikor Veszprém 20 meghatározó lemezlovása összegyűlik, hogy együtt alkossanak egy zenei stafétát. A hangulatot a város hangjaira szabják, miközben nosztalgiával gondolunk vissza az elmúlt időszak kihagyhatatlan bulijaira és szórakozóhelyeire.

A DJ-k váltva veszik át a stafétát, és egy grandiózus zenei mixet alkotnak, amely a régi és az új hangokat egyesíti. Ez az egyedülálló zenei élmény lehetőséget ad a résztvevőknek, hogy együtt ünnepeljenek és nosztalgiázzanak együtt, miközben a várostól kicsit távolabb, a múlt év emlékeire gondolnak.

A szervezők szerint a rendezvény célja nem csupán az, hogy méltó módon búcsúztassuk az óévet és üdvözöljük az újat, hanem hogy összehozzuk a közösséget és megünnepeljük a város és a régió kulturális gazdagságát. A zene és a nosztalgia ereje segítségével együtt készülhetünk a jövő izgalmas kihívásaira és lehetőségeire.

Veszprém 2023-as év végi ünneplése így nem csak egy szilveszteri buli, hanem egy közösségi élmény, amely összekapcsolja az embereket, ünnepli a múltat, és izgatottan tekint a jövőbe.

Lineup

17:00 Davelogan 
17:30 Murak 
18:00 Gregory S 
18:30 Peter Makto 
19:00 Transcender aka Dodostomi 
19:30 Titz Krisztián 
20:00 Zsiráf 
20:30 Dj Pinyó 
21:00 Tóth Józsi 
21:30 DJ Rikk 
22:00 Galler 
22:30 Pipedome – Doktorhokashi 
23:00 MZ/Y • Mesterházy 
23:30 Matthew Lenner + Hősök 
0:00 Groovy-B 
0:30 Selector Emka 
1:00 Enikő Parti 
1:30 Djsosemvolt 
2:00 Bolev 
2:30 Zsete