VIBE: ajándékozzunk fesztiválélményt karácsonyra!

Photo: Bethlendi Tamas

Hiánypótló diákfesztiválként indult, mára Erdély, tágabb értelemben pedig Románia legnagyobb magyar bulija lett: ez a marosvásárhelyi VIBE Fesztivál. Hat év alatt elérte mindazokat a mérföldköveket, amelyeket minden nagyravágyó fesztivál megcélozhat magának, és 2024-re is nagy dobással készül.

A VIBE Fesztivál 2024. július 4–7. között a legnépszerűbb zenekarokat állítja színpadra, a közönség javaslatai alapján meghívott első kilenc fellépőt nemrég jelentették be a szervezők, és a lista máris új nevekkel bővült.

A korábban bejelentett nevek – a Bagossy Brothers Company, a 4S Street, ByeAlex és a Slepp, a Carson Coma, Beton.Hofi, a Pogány Induló, Manuel, a BSW, Lil Frakk – mellett a VIBE 2024-es kiadásán már biztosan ott lesz Ajsa Luna, a Dreamflow, a DST Queen, Dzsúdló, az Erdelyrap Sessions, a Hundred Sins, KKevin, az On the low (AKC MISI, EKHOE, GRASA, KISÉ), a Parno Graszt, Pici, Sisi, T Danny és a Valmar. Ez még csak a második bejelentése a szervezőknek, még rengeteg magyar és nemzetközi fellépőre számíthatunk.

Mivel a karácsonyra készülve sokan tanácstalanok az ajándékválasztás terén, a fesztiválszervezők idén is segítenek kiválasztani a lehető legjobb ajándékot annak:

  • aki szereti napjaink legmenőbb könnyűzenei előadóit,
  • aki nem szeretne lemaradni az év legnagyobb erdélyi magyar fesztiváljáról,
  • aki különleges élményekkel szeretné emlékezetessé tenni 2024 nyarát.

A VIBE Christmas BOX ízléses ajándékcsomagja tartalmaz egy bérletet a 4+1 napos fesztiválra, egy kulcstartót és többféle karácsonyi stickert, melyek télen is emlékeztetnek a ránk váró nyári kalandokra.

A Christmas BOX megrendelhető a vibefestival.ro honlapról – amíg a készlet tart. Annak érdekében, hogy mindenki időben kézhez kapja az ajándékot, javasoljuk, hogy ne hagyják az utolsó pillanatra, mihamarabb adják le a rendelést.

A Christmas Box elérhető a promóter-hálózaton keresztül, illetve a VIBE partnereinél, továbbá a marosvásárhelyi Shopping Cityben (az első bejáratnál) is beszerezhető, ahol a VIBE munkatársai nyereményjátékkal várják az érdeklődőket.

Az új bejelentésekért érdemes követni a VIBE Fesztivál Facebook– és Instagram-oldalát, illetve TikTok profilját.

Kellemes év végi készülődést kívánunk minden vájbolónak!