Vittorio Jano – János Viktor Jótékonysági Olaszautós és Veteránjármű találkozó

A rendezvényt Vittorio Jano magyar származású olasz autótervező emlékére rendezik meg minden évben, így is tisztelegve előtte.

A Vittorio Jano – Viktor János Jótékonysági Olaszautó és Veterán Találkozó 2023 az autók és veterán járművek szerelmeseinek várva várt eseménye. A rendezvény házigazdája Krizsán Zoltán, július 15-én, szombaton lesz Jászberényben. Vittorio Jano magyar származású olasz autótervező emlékére rendezik, aki az 1920-as évektől az 1960-as évekig tevékenykedett az iparban. Ez a megemlékezés pedig remek alkalom az autórajongóknak, hogy összegyűljenek és megünnepeljék a veterán járművek iránti szenvedélyüket.

A rendezvényen különféle programok és kiállítások várják a résztvevőket. A Magyar Istálló Olasz Autószövetség jótékonysági autószépségversenynek ad otthont, amely minden bizonnyal a nap fénypontja lesz. Ezenkívül olasz autókat és veterán járműveket mutatnak be, hogy a látogatók megcsodálják és értékeljék. Ez egy remek lehetőség az autók szerelmeseinek, hogy kapcsolatba lépjenek hasonló gondolkodású személyekkel, és megosszák tudásukat és megbecsülésüket a veterán járművek iránt.

A Vittorio Jano – Viktor János Jótékonysági Olaszautó és Veterán Találkozó fontos esemény az autók és veterán járművek szerelmeseinek. Platformot biztosít az egyének számára, hogy összejöjjenek, és megünnepeljék a veterán járművek iránti szenvedélyüket. A rendezvény kiváló alkalom arra is, hogy a résztvevők többet megtudjanak az olasz autók és veterán járművek történetéről és dizájnjáról.

A találkozó fő célja, a jászberényi EGYMI iskola fogyatékkal élő diákjainak támogatása.
Milyen géppel lehet a rendezvényen részt venni?
Bármilyen muzeális gépjárművel ( 30 évnél idősebb autó vagy motorkerékpár).
Rendezvényre nincs szükség regisztrációra , a látogatás és a részvétel ingyenes.
A rendezvényen adományokat gyűjtenek melyet a jászberényi Szent István Körúti Egymi segítésére ajánlják fel!

A találkozón a szépségversenyeken való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet majd a helyszinen kell a regisztrációs pultnál megtenni . A következő kategóriákban lehet a gépeket benevezni :

  • legszebb modern olasz (25-)
  • legszebb veterán motorkerékpár(30+)
  • legszebb veterán automobil (30+)
  • legszebb veterán olasz
  • különdíj

Várnak szeretettel minden kedves olaszautó rajongót és veterán autóst-motorost a rendezvényen.