5 + 1 ciki történet a hálószobából

Mindenkinek van olyan sztorija, amire nem büszke, ciki, s ha bárkinek elmesélné az ember, fetrengene a röhögéstől a másik, vagy minimum furán nézne.

Ha ez a hálószoba falai közt történik, egy plusz pikantériát ad az elbeszélésnek.
Pár vállalkozó szellemű férfi, és nő most mégis beavat minket, megmutatva, ezek bárkivel előfordulhatnak, nincs mit szégyellni. S ha más nem is, de egy jó sztori kerekedhet ki belőle, ami mosolyt csal az ember arcára.

– A mai világban ha egy hölgynek póthaja van, már olyan természetes, hogy fel sem tűnik, már hozzátartozik az alap kiegészítőkhöz… Szexi is egy gyönyörű hajzuhataggal megáldott nő, legyen ez természetes, vagy ’rásegített’. De néha tud kellemetlen meglepetéseket okozni.. Főleg akkor, ha a férfi hátulról megmarkolja a hölgy haját, s az a kezében marad… Modern korunk Hamupipőkéje..
(Zoli, 34 éves)

– Nincs nő, akinél ne fordult volna elő a hírhedt ’puncipuki’. Az esetek legnagyobb részében mikor a partner épp hátulról kényeztet, vannak helyzetek, mikor több levegő megy be, mint kellene. Ez először még csak kényelmetlen, majd kellemetlen. Nekünk nőknek inkább. De ha sikerül ezt az akadályt nevetéssel áthidalni, S másik pozícióval folytatni, a gyönyör nem maradhat el.
(Sára, 46 éves)

– Szerintem mindannyian tudjuk, hogy a túlzott alkohol nem kedvez az erotikának, főleg, ha egy nagy adag fáradtsággal párosul.. Én nem foglalkoztam ily badarságokkal, hisz velem aztán nem történhet semmi ilyesmi, felpörögve vetettem magam az éjszaka legszebb részébe. Vitte a fejem a vágy, élveztem minden mozzanatát, hogy kényeztetnek, míg az éber érzés átváltott a félálomra. Partnerem természetesen észrevette a változást, meg is kérdezte: Te elaludtál? Mit mondhattam volna, naná, hogy azt: Nem..
(Móni, 29 éves)

– Szexeléshez hangulatfokozónak több tálcára mécseseket raktam az ágy köré. Ritkásan. A barátnőm viszont közel rakta őket egymáshoz, hogy több fényt adjanak. Annyira felhevültek, hogy megolvadtak és a folyékony viasz kifolyva az alumínium tégelyből, meggyulladt. Kefélés közben látom, hogy tűz van az ágyunk körül. Egy szál semmiben kiugrottam az ágyból, és ráfújtam, hogy eloltsam a mécseseket. A viasz ettől kifröccsent, rá a szőnyegre. Felgyújtottam! Asszony visít, magára húzza a takarót. Én rohanok a fürdőszobába, oltáshoz víz kell! Fogom a virágpermetezőt, vissza, ráspriccel. A vízcseppek gőzzé válnak a forró viaszban, sercegve robban az egész és röpülnek szanaszét az égő viaszcseppek! Még több tűz a szőnyegen! Hű, basszus! Ebből baj lesz! Nem ilyen tüzes éjszakára számítottam! Felkapom a tálcát, óvatosan kirohanok vele és a kádba rakom. Ott biztonságosan éghet. A törölköző felette lóg, ezt eltávolítom, mielőtt kigyulladna. Visszarohanok, papucsot föl, aztán szteppelés: eltaposom az égő szőnyeget. Utána szellőztetés, büszke fütyi lóbálás, majd vissza asszonyhoz befejezni a melót. Következő héten mentem az Obiba új szőnyeget venni. Tanulság: a mécsesek távol legyenek egymástól! Ne fújj rá! Ne spriccelj rá vizet! Tartsd kordában a tüzes asszonyt!
(Ricsi, 37 éves)

– Régebben volt egy kapcsolatom, sokszor kellett kicsit gyorsan intézni a dolgokat, mert csak úgy volt rá lehetőség. Egyszer munkából kicsit lógva megleptem a hölgyet, aki éppen akkor ért haza szintén munkából. Sokat nem kellett szövegelni, tudta miért mentem. Egy kis ráhangoló csókolózás után kiszaladt a fürdőszobába egy gyors tusolásra mert nyár volt és irtó meleg, még a lakásban is volt vagy 30 fok. Tényleg gyorsan végzett, bevetettük magunkat a hálóba és nekiálltunk a dolgoknak. Mint említettem elég meleg volt, bele is izzadtunk a dolgokba. Egyszer csak azt látom hogy valami fehér hab kezd itt-ott előjönni a hölgy hónaljában. Szegénykém annyira sietett a fürdéssel, hogy csak a „munkaterületet” öblítette le teljes alapossággal, a hónaljában maradt egy kis tusfürdő. Úgymond, úgy elkaptam hogy szó szerint habzott a háta is. Részemről röhögés, részéről ultra nagy leégés. Végül is a zuhany alatt lett befejezve a történet.
(Balázs, 48 éves)

– 69-ezünk az asszonnyal. Én nyalakodok, ő kézimunkázik. Amikor közeledem, mondom neki, hogy tartsa a szerszám fölé a markát, hogy ne terítsem be az egész ágyat, amikor elsülök. Azt mondja, ne törődjek ezzel. No, élvezek egy hatalmasat. És nemhogy a csaj hátát sikerül beterítenem, de még a képemre is jut belőle. Ezt hívják „intim fejlövésnek”. Ő meglepődik, mondván, hogy nem hitte volna, pedig én szóltam előre. Még jó, hogy nem lyukasztottam ki a plafont, mint Hancock.

Nektek mi volt a legemlékezetesebb cikis sztori a hálószobában, vagy azon kívül?