A Konyhám Stúdió 365

Az életöröm és ízek művészetében jártasoknak a Balaton partján egy különleges kulináris élmény nyílik meg. A Konyhám Stúdió 365, Szikra Gabi és Renczés Gábor mesterszakácsok által irányítva, a gasztronómia művészi kifinomultságát hozza el Fonyódra. Az étterem története 2017-ben kezdődött, és azóta a Balatonfenyvesi strandbisztróból a város szíve lett a A Konyhám Stúdió 365.

A szlogen egyszerű, de találó: „Ha fontos, hogy mit eszel”. A Konyhám Stúdió 365 nem csak egy étterem, hanem egy élmény, ahol az ízek művészi kifejezése és a jó hangulat összetalálkozik. Szikra Gabi régóta a balatoni régió meghatározó alakja, és étterme már önmagában egy zarándokhely a gasztronómia kedvelői számára.

A Konyhám Stúdió 365, Fonyód főterén található, fantasztikus panorámával a Balatonra. A helyszínválasztás kifinomultságot és eleganciát sugall, miközben egyedi kilátást biztosít az étkezőknek. A harmadik emeletről lenyűgöző látvány nyílik a tóra, amelyet nyáron a terasz is kiegészít.

Az étterem létrehozásának ötlete nem véletlen. Szikra Gabi régóta vágyott egy olyan helyre, ahol egész évben magas színvonalú gasztronómiai élményeket kínálhat a vendégeknek. A Konyhám Stúdió 365 ezt a rést tölti be, és télen is fogadja az ínyencek társaságát.

Az étlap gazdag és változatos. A magyar konyha klasszikusait és az ázsiai ízeket egyesítve, különleges ételeket kínál. Az állandó étlap mellett rendszeresen megújuló hétvégi ajánlatok is izgalmas ízorgia elé tárulnak. Az ételek elkészítése mögött mesterszakácsok precizitása és szenvedélye rejlik, ami minden falatban érezhető.

Az A Konyhám Stúdió 365 koncepciója nemcsak az ételről szól. Szikra Gabi szereti megosztani a gasztronómia iránti szeretetét, ezért egy sétáló séfasztallal is készült, ahol a vendégek megismerhetik az ételek elkészítésének folyamatát, és közelebbről ismerkedhetnek a konyha titkaival.

Az étterem nem csak az ételek szempontjából kínál kiválóságot, hanem az élmény szempontjából is. Olyan helyet teremtettek, ahol az emberek érezhetik az ízek örömét és az élet örömét egyaránt. A Konyhám Stúdió 365 egyedi kulináris utazásra hívja azokat, akik szeretik felfedezni az ízek világát és élvezni az élet apró örömeit.

Nem mellesleg 2023-ban is az a MICHELIN Guide Hungary kiválóságának részévé választották, megerősítve az étterem kiemelkedő gasztronómiai színvonalát és elkötelezettségét az ízek iránt. 2024.-ben pedig a Taste Balaton egy rendezvényhelyszíne lett.

Ha kíváncsi vagy a Konyhám Stúdió 365 ízeire és hangulatára, látogass el Fonyódra, Ady Endre utca 5. szám alá, ahol az étterem a Balaton Áruház harmadik emeletén várja vendégeit. Élvezze a gasztronómia művészi élményét, és fedezze fel a Balaton déli partjának egyedülálló ízvilágát!

One thought on “A Konyhám Stúdió 365

Comments are closed.