A manga képregényvilága a Waku Waku étterem

A 32 éves tulajdonos, Chris Lui, több mint négy hónapon át munkálkodott az étterem falain, hogy létrehozza a jelenlegi képregényes atmoszférát. Minden figura és grafika szabad kézzel készült, így a falak életre kelnek, mintha egy valódi manga oldalra csöppentél volna.

Fotó: Northfoto

Chris elárulta, hogy az éttermet azok a japán mangakávézók inspirálták, ahol egykor egyetemista korában gyakran időzött. A vendégek egy ital mellett élvezték kedvenc japán képregényüket. Emellett a hongkongi és dél-koreai 2D-s bárok is erősen befolyásolták Chris-t, és az eredmény egy olyan hely, amely tényleg úgy néz ki, mintha egy képregényoldalra léptél volna.

Fotó: Northfoto

Az étterem séfje szintén Hongkongból származik, és 15 éves tapasztalattal rendelkezik a japán konyhában. Lui hangsúlyozza, hogy nem csak a helynek, hanem az ételeknek is összhangban kell lenniük a képregényes hangulattal. A menü különleges japán ételekkel kényezteti el az ízlelőbimbókat, éppen olyan kifinomultan, ahogy azt a hely atmoszférája megköveteli.

A Waku Waku nemcsak ízorgiával, hanem látványos dizájnnal is várja vendégeit. A bútorok és falak olyan ismert jeleneteket díszítenek, mint a Londoni Híd, a Fuji-hegy vagy az Utolsó Vacsora című festmény. Ha a képregények és a finom japán konyha mellett dobni egy kis művészetet is szeretnél az étkezéseidhez, a Waku Waku az a hely, amit keresel!

Fotó: Northfoto