A Mikulás Expressz visszatér 3 év után

Idén végre újra elindul a Mikulás Expressz a Vasúttörténeti Parkba, és a szervezők minden eddiginél izgalmasabb programokkal készülnek december 2-án. A vonat két alkalommal indul a Nyugati pályaudvarról, egyszer délelőtt és egyszer kora délután, hogy elhozza a varázslatos élményeket a családoknak.

Az utazás során a Vasúttörténeti Parkban számos különleges program várja az érdeklődőket. A délelőtti és délutáni idősávokban fellép az Alma zenekar, és Kőhalmi Ferenc interaktív bűvészműsora garantáltan szórakoztató lesz a kicsiknek. A gyerekek készségfejlesztő játékokkal, mint az óriás Jenga, amőba, célbadobás és reflexjátékok, próbálhatják ki ügyességüket. Az esemény alatt a kerti vasutazás korlátlanul igénybe vehető, így mindenki élvezheti a vasúti utazás varázsát.

A résztvevők mézeskalács-díszítéssel és karácsonyi díszek készítésével is foglalkozhatnak, miközben a gyerekeknek lehetőségük van fotót készíteni a Mikulással és Manójával. Az eseményre jegyeket a www.mavrailtours.hu oldalon lehet vásárolni, sétálójegyek pedig a Vasúttörténeti Park weboldalán és a helyszínen is kaphatók.

Ez az esemény nemcsak egy vonatút, hanem egy egész napos élményt ígér a családoknak, miközben a Mikulás Expressz segítségével visszahozza az ünnepi varázst a kicsik és nagyok számára egyaránt.