Alienoid maraton a Corvin moziban

A Corvin mozi mozi eseményének hála az ázsiai filmek rajongói nem csak nagyvásznon, premier előtt láthatják az Alienoid történetének rendkívül látványos záródarabját, de most az első rész emlékeit is feleleveníthetik augusztus elsején, az Alienoid maratonon.

A gigantikus költségvetésű, két részes fantasy-akciófilm méretét jelzi, hogy a forgatókönyve két és fél éven át íródott, az előkészületek több mint egy évig tartottak, maga a forgatás pedig 13 hónapot emésztett fel. Most végre a nézőknek egyetlen különleges alkalommal lehetősége nyílik egyben látni
minden idők legdrágább koreai eposzát, ahogy azt az alkotók megálmodták – természetesen eredeti nyelven, magyar felirattal!

Az Alienoid maratonon újra a nagyvásznon!

Az Alienoid  (16) első részében a földönkívüliek évszázadok óta börtönbolygónak használják a Földet, elítélt rabjaikat az emberek testébe zárják, azok tudtán kívül. Az Őr és Villám feladata, hogy a rabok ne szabadulhassanak ki, de ők kevésnek bizonyulnak egy összehangolt börtönlázadással szemben. Az egész Föld veszélybe kerül, amikor a rabok vezetője kiszabadul, a katasztrófát egyedül egy mágikus tőr akadályozhatja meg. A jelenben és 600 évvel ezelőtt egyaránt folytatódó hajsza szövetségre készteti a különböző világokból származó harcosokat. A film augusztus 1-én, 18 órától látható a Corvin
moziban, jegyvásárlásra itt van lehetőség.

Az Alienoid 2. – Visszatérés a jövőbe  (16) című folytatás főszereplője, Lee Ahn kislányként egy időkapun át került a múltba. Most a mágikus tőrrel visszatérhet a saját idejébe, és felveheti a harcot az embernek álcázott idegenekkel. A látványos akciókkal teli, grandiózus sci-fi lezárja az Alienoid elképesztő történetét. A film augusztus 1-én, 20.45-től látható premier előtt a Corvin moziban, jegyvásárlásra itt van lehetőség. Az alkotás augusztus 8-tól országosan is mozikba kerül.