Vibe fesztivál- Végleges program és kimerülő online bérletkészlet Erdély legnagyobb magyar fesztiválján

Mit kell tudni a helyszínről, a teljes programról, és az aktuális jegyárakról bő két héttel a VIBE Fesztivál kezdete előtt?

A visszaszámlálás elindult, bő két hét múlva megnyitja kapuit a hatodik VIBE Fesztivál: a szervezők egy része már a helyszínen van, hogy minden elkészüljön, mire a fesztiválozók megérkeznek.

A VIBE Fesztivál idén is az év legnagyobb bulijának ígérkezik, amit az is alátámaszt, hogy az online bérletek 90 százaléka elfogyott. A további jegyvásárlási lehetőségekről itt lehet informálódni.  

Az elmúlt napokban véglegesült a koncertprogram: a line-up több mint száz zenekar, előadóművész, illetve DJ nevét sorakoztatja fel, többek között olyan világsztárokét, mint Jason Derulo, Alan Fitzpartrick, Dubfire, Sigma, Sigala, Fedde Le Grand vagy Traumer.

Vibe

A két főszínpad – a MOL Main Stage és a Petőfi Main Stage – mellett partihelyszínek sokasága áll majd a résztvevők rendelkezésére. Hajnalig tartó bulikra lehet számítani a KMDSZ Black Box by Gedeon Richter színpadnál, az Arénában vagy a Jägerlandnél. Az Epic Music Battle tehetségkutató nyerteseinek egy része a Víkend-telepen felállított színpadon mutatkozik majd be – ez a helyszín ingyenesen látogatható, míg a fesztivál közvetlen területére, beleértve a VIBE KOLI és a Fashion Corner helyszíneit is, csak jeggyel, bérlettel mehetnek be a résztvevők.

„Újdonságnak számít, hogy a tavalyhoz képest idén közel kétszer nagyobb területen szervezzük meg a fesztivált, ami új szintre emeli a fesztiválélményt is, hiszen minden egy helyen lesz megtalálható, anélkül, hogy zsúfoltság alakulna ki. Ráadásul még zöldebbek leszünk: nemcsak a gyepesített terület miatt, hanem környezetvédelmi szempontból is. A fesztivál területén repoharakat, a foodcourtban lebomló fogyóeszközöket fogunk használni, emellett csatlakozunk a RetuRO programhoz is, így visszaválthatók lesznek az újrahasznosítható palackok, üvegek, üdítős vagy sörös dobozok”

– fogalmazott Rés Konrád Gergely főszervező.

A fesztivál idén is többféle szálláslehetőséget kínált a fesztiválozóknak: a rendelkezésre álló faházikók, jurták, előre felállított sátrak, illetve a kemping-kiegészítők elfogytak, így már csak a Camping Pass érhető el.

Minden információ a VIBE Fesztivál idei kiadásáról megtalálható a honlapon.