Szentendre egyik legkiválóbb étterme, az Aranysárkány Vendéglő, ahol a kulináris élvezetek és a tradíciók találkoznak egy gyönyörű, patinás környezetben. Az étterem lenyűgözően ötvözi a hagyományos és modern stílusokat, és makulátlan tisztasággal várja vendégeit.
Az Aranysárkány Vendéglőt Máhr Attila alapította 1977-ben, konyhája pedig az elegancia és minőség legjobb szinonimája. A letisztult, elegáns étlap a magyar konyha legfinomabb fogásait kínálja, mindezt kifinomult megvalósítással és figyelemmel a részletekre. Az ételek egyszerűségükben is különlegesek, és a szakácsok kreativitása minden falatban megmutatkozik.
Az étlapon olyan remekművek sorakoznak, mint a füstölt libamájpástétom, a csábítóan szaftos gulyásleves, vagy a fokhagymakrémleves Bryndza módra, ami a friss zúzott fokhagymából készül és darált dióba forgatott apró juhtúró gombócokkal tálalják. Ne hagyja ki a Villányi málnalevest, melyet vörösborral főznek, és fehércsokoládé forgáccsal és pirított mandulával adják megfelelő ízjegyekkel.
Az Aranysárkány Vendéglőben az egyszerűség, az alkotószellem és profizmus egyvelege minden falatból szép emléket varázsol számunkra.
Itt az evés-ivás maga a bizalom. Ha egy különleges, valódi értékkel bíró, kulináris élményre vágyik és épp Szentendrén jár, az Aranysárkány az egyik legjobb választás.