ASUS: Patent gamer monitorral csábít

Az ASUS nemrégiben bemutatta legújabb gamer monitorát, a TUF VG279QL3A-t. Ez a 27 hüvelykes kijelző Full HD felbontással, IPS LED LCD technológiával, és számos játékos funkcióval rendelkezik.

A monitor hagyományos sík panellel rendelkezik, 16:9 képaránnyal, és akár 400 cd/m² maximális fénysűrűséggel büszkélkedhet, ami ideálissá teszi a nagy dinamikatartományú tartalmak számára. A monitor maximális frissítési rátája 180 Hz, és támogatja az AMD FreeSync technológiát is, mely simább és zökkenőmentesebb játékélményt nyújt. A gyors 1 ms válaszidőnek köszönhetően minimális az elmosódás, így a gyors akciók is tisztán láthatók.

A monitor hátlapján található két HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.4 csatlakozó lehetővé teszi a széles körű eszközkapcsolatot. A kijelző magassága állítható, és lehetővé teszi a döntést, forgatást és oldalirányú mozgást, így a felhasználók testreszabhatják a nézési szögüket.

Bár az ár még nem lett hivatalosan közölve, az ASUS ezzel az új gamer monitorral a belépő szintű játékosokat célozza meg, így remélhetőleg megfizethető áron lesz elérhető. A monitor sok ígéretes tulajdonságot vonultat fel, amelyek jó játékélményt ígérnek a felhasználók számára.

One thought on “ASUS: Patent gamer monitorral csábít

Comments are closed.